Tali Maciej Opublikowano 8 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Października 2009 09.10.09 w godz 12-14 z okazji obchodów 90-lecia Polskiego Komitetu Olimpijskiego odbędą się pokazy gimnastyczne moich zawodników, bonusem będzie występ trenera(((-: zapraszam serdecznie pozdrawiam
Fly Elika Opublikowano 9 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2009 Nie wiem co tym sądzić, żeby pokazywać na forum jakieś wygibasy floresowskie, i to w takie zimno,.. to straszne i jakieś po chińsku, naprawdę nieludzkie, a poza tym co to ma za zwiazek z poezją? Czego to się nie wymyśli, żeby zauroczyc i zachęcić ludzi oddychania na świezym powietrzu hmmm może to godne zastanowienia. Gdyby był ciepły dzień września, to bym się wybrała...szkoda. :)
cammomille Opublikowano 9 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2009 0ooo! mnie to zaciekawiło, chętnie popatrzę. Nigdy nie widziałam, to moze być ciekawe. Dziękuję Pozdrawiam
M._Krzywak Opublikowano 9 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To jak jest zimno nie wychodzisz z domu?
Fly Elika Opublikowano 9 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To jak jest zimno nie wychodzisz z domu? Coś w tym rodzaju, strasznie szybko mnie przewiewa a chłód wchodzi mi w chrząstki szybko, więc wolę się pokisić, gdy zimno :)) nie każdy lubi wiaterek :) ty pewnie lubisz ?
M._Krzywak Opublikowano 9 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To jak jest zimno nie wychodzisz z domu? Coś w tym rodzaju, strasznie szybko mnie przewiewa a chłód wchodzi mi w chrząstki szybko, więc wolę się pokisić, gdy zimno :)) nie każdy lubi wiaterek :) ty pewnie lubisz ? To zostaje sześc miesięcy w domu - ale za to jest internet!
Fly Elika Opublikowano 9 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2009 to się fajnie składa, będziemy się kisić razem vis a vis za szybą od czasu do czasu, a rozprostować można się zawsze na jakieś ulubione sposoby :))) nawet przez następne sześć z jednym miesiącem przerwy :)
M._Krzywak Opublikowano 9 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. E tam - kisić, ja tam sobie od czasu do czasu wyjdę, odetchnę od tej strefy nicków czerpiących swoją chwałę z egzotyki wymyślonego pseudonimu. i tutaj nie mam zamiaru wywoływać burzy, ale zauważam, że jak ktoś ma jako takie mini osiągnięcia, to od razu skazywany jest na śmichy-chichy. A gdzie te czasy wybitnych indywidualności forumowych? Powoli pokrywa kurz to miejsce, gdzie każda inicjatywa to TWA, a o tym TWA orzeka inne TWA i zamiast zajmować się czymś konkretnym, co rusz trafiamy na jakieś ciekawostki. Czy taniec nie ma związku z poezją? Czy Maciej popełnił wykroczenie wklejając anons na forum dyskusyjne? A może, (tutaj cytat): "robię to lepiej niż inni więc mówcie mi odmieniec"? czyli - jeżeli mam być pyszny, to będę, ale bardziej szanuje ludzi tworzących, niż ludzi anonimowych, którzy wylewają na kogoś wiadra pomyj, a potem z podkulonym ogonem krzyczą - "to nie ja, to ON!" - rozumie pan to, panie "6 kilo"? czyli - czy to jakaś skrajność, że przez pewnych frustratów "forum poezja.org" ma być traktowane jako miejsce nieudaczników? A kupa! Szablony śmietnika-internetu,który jest tak wygodny dla pewnych kreacji nickowych, nie będzie przeze mnie tolerowany. Dlatego apeluje - twórzcie, szanujcie się, chwalcie się, bądźcie sobą, a nie tym, co stado nickowe sądzi, uważa, nie mając zielonego pojęcia nawet, co pisze, za to są dumni z siebie, jacy to rebelianci, zdrowi ludzie, paradoksalnie gnieżdżąc się jak wszy w miejscu, które uważają za nic. I w sumie na razie tyle. Fly Elika - to tak obok :)))
Fly Elika Opublikowano 9 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. E tam - kisić, ja tam sobie od czasu do czasu wyjdę, odetchnę od tej strefy nicków czerpiących swoją chwałę z egzotyki wymyślonego pseudonimu. i tutaj nie mam zamiaru wywoływać burzy, ale zauważam, że jak ktoś ma jako takie mini osiągnięcia, to od razu skazywany jest na śmichy-chichy. A gdzie te czasy wybitnych indywidualności forumowych? Powoli pokrywa kurz to miejsce, gdzie każda inicjatywa to TWA, a o tym TWA orzeka inne TWA i zamiast zajmować się czymś konkretnym, co rusz trafiamy na jakieś ciekawostki. Czy taniec nie ma związku z poezją? Czy Maciej popełnił wykroczenie wklejając anons na forum dyskusyjne? A może, (tutaj cytat): "robię to lepiej niż inni więc mówcie mi odmieniec"? czyli - jeżeli mam być pyszny, to będę, ale bardziej szanuje ludzi tworzących, niż ludzi anonimowych, którzy wylewają na kogoś wiadra pomyj, a potem z podkulonym ogonem krzyczą - "to nie ja, to ON!" - rozumie pan to, panie "6 kilo"? czyli - czy to jakaś skrajność, że przez pewnych frustratów "forum poezja.org" ma być traktowane jako miejsce nieudaczników? A kupa! Szablony śmietnika-internetu,który jest tak wygodny dla pewnych kreacji nickowych, nie będzie przeze mnie tolerowany. Dlatego apeluje - twórzcie, szanujcie się, chwalcie się, bądźcie sobą, a nie tym, co stado nickowe sądzi, uważa, nie mając zielonego pojęcia nawet, co pisze, za to są dumni z siebie, jacy to rebelianci, zdrowi ludzie, paradoksalnie gnieżdżąc się jak wszy w miejscu, które uważają za nic. I w sumie na razie tyle. Fly Elika - to tak obok :))) tak wiem 6 kilo, to zaimpregnować sie do pełna powinien, nie chcę zabierać zdania...krzywo zboku :)) rozumiem ... i potrzebna muszra do głosu zabierania... a baby wygadane, że hej i jak nie ulec ? trojaki i czworaki dawno padły a zaścianek na wiele nie pozwala. Wobec tego nie osłupieje tak szybko i jak to mówią pismo noskiem ociera uszka i noseczeki konwecja kresek gmnastycznych florecistek,konwencja ... jak kwiatuszki otwarte łąki :)) i zapyziałe makówki :)) Dziwić się, że jestem w tyle i na boku :))))
M._Krzywak Opublikowano 9 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. E tam - kisić, ja tam sobie od czasu do czasu wyjdę, odetchnę od tej strefy nicków czerpiących swoją chwałę z egzotyki wymyślonego pseudonimu. i tutaj nie mam zamiaru wywoływać burzy, ale zauważam, że jak ktoś ma jako takie mini osiągnięcia, to od razu skazywany jest na śmichy-chichy. A gdzie te czasy wybitnych indywidualności forumowych? Powoli pokrywa kurz to miejsce, gdzie każda inicjatywa to TWA, a o tym TWA orzeka inne TWA i zamiast zajmować się czymś konkretnym, co rusz trafiamy na jakieś ciekawostki. Czy taniec nie ma związku z poezją? Czy Maciej popełnił wykroczenie wklejając anons na forum dyskusyjne? A może, (tutaj cytat): "robię to lepiej niż inni więc mówcie mi odmieniec"? czyli - jeżeli mam być pyszny, to będę, ale bardziej szanuje ludzi tworzących, niż ludzi anonimowych, którzy wylewają na kogoś wiadra pomyj, a potem z podkulonym ogonem krzyczą - "to nie ja, to ON!" - rozumie pan to, panie "6 kilo"? czyli - czy to jakaś skrajność, że przez pewnych frustratów "forum poezja.org" ma być traktowane jako miejsce nieudaczników? A kupa! Szablony śmietnika-internetu,który jest tak wygodny dla pewnych kreacji nickowych, nie będzie przeze mnie tolerowany. Dlatego apeluje - twórzcie, szanujcie się, chwalcie się, bądźcie sobą, a nie tym, co stado nickowe sądzi, uważa, nie mając zielonego pojęcia nawet, co pisze, za to są dumni z siebie, jacy to rebelianci, zdrowi ludzie, paradoksalnie gnieżdżąc się jak wszy w miejscu, które uważają za nic. I w sumie na razie tyle. Fly Elika - to tak obok :))) tak wiem 6 kilo, to zaimpregnować sie do pełna powinien, nie chcę zabierać zdania...krzywo zboku :)) rozumiem ... i potrzebna muszra do głosu zabierania... a baby wygadane, że hej i jak nie ulec ? trojaki i czworaki dawno padły a zaścianek na wiele nie pozwala. Wobec tego nie osłupieje tak szybko i jak to mówią pismo noskiem ociera uszka i noseczeki konwecja kresek gmnastycznych florecistek,konwencja ... jak kwiatuszki otwarte łąki :)) i zapyziałe makówki :)) Dziwić się, że jestem w tyle i na boku :)))) Co paliłaś? ;)
M._Krzywak Opublikowano 9 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2009 A to mogę zadedykować moim pupilom, tak od siebie :))) www.odsiebie.com/pokaz/6020333---d9f9.html
Fly Elika Opublikowano 9 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak wiem 6 kilo, to zaimpregnować sie do pełna powinien, nie chcę zabierać zdania...krzywo zboku :)) rozumiem ... i potrzebna muszra do głosu zabierania... a baby wygadane, że hej i jak nie ulec ? trojaki i czworaki dawno padły a zaścianek na wiele nie pozwala. Wobec tego nie osłupieje tak szybko i jak to mówią pismo noskiem ociera uszka i noseczeki konwecja kresek gmnastycznych florecistek,konwencja ... jak kwiatuszki otwarte łąki :)) i zapyziałe makówki :)) Dziwić się, że jestem w tyle i na boku :)))) Co paliłaś? ;) Cynamonka :)))) coraz dłuższego, wedle uroków wierszowych, w których się pokochuję :)) a czemu pytasz ?
M._Krzywak Opublikowano 9 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2009 Fly Elika -bo też chce takie wizje mieć.
Fly Elika Opublikowano 9 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2009 mam ci coś wyprodukować ? obawiam się , niekiedy, że sztuka zakrawa o za duży wizjonizm i dlatego, a poza tym wychodzi poza obręb naszego Orga .. dlatego nawet na wewnętrznym nie bardzo.. ale ja to tak widzę ... to jak ptrzeba wsparcia, bazy biegania po encykli pedycznym, ale bez braków :)
M._Krzywak Opublikowano 9 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Po ile te cynamonki ?
Fly Elika Opublikowano 9 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2009 po dwa, czasem trzy :)
Tali Maciej Opublikowano 9 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2009 ja już po(-:
Tali Maciej Opublikowano 9 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. było całkiem ciepło, występowałem już na Gubałówce na śniegu tak więc październikowa aura jak znalazł(-: p.s ja też ciepłolubny pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi