Pan_Biały Opublikowano 5 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2009 trzepot powiek i rzęs na twarzy damy do towarzystwa wzajemnej adoracji z finezją łani zarzucanie biodramiach proszę pani pani jest nad wyraz elokwentna zaciągam się w papierosie dla własnego jestestwa i patrzę z apetytem jak myśliwy na ofiarę losu
kasiaballou Opublikowano 5 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2009 i Pan też w takich ... uprzedzeniowo - napiętnujących klimatach? co wy tu (czytałam też wyżej) płodzicie legiony peeli do udźwignięcia kolejnego młotu na wyimaginowane czarownice? a słyszał peel o popycie i podaży? trzeba aż tak nisko upaść, żeby płacić za towarzystwo? peel cyniczny bufon i niespełniony facet pełen pogardy - albo słuchacz rydzykownego radyja/nawiedzony fajtłapa o ogromnych niedoborach w sferze uczuć, dlatego "korzysta", że tak kolokwialnie powiem, korzysta i gardzi, sobą powinien najbardziej - takie mam skojarzenie/refleksje - i tym się z Autorem dzielę. wiersz nie dla mnie - o ile temat kontrowersyjny, wart poruszania - o tyle wykonanie żałosne. pozdrowienia kasia.
teresa943 Opublikowano 6 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2009 no, no ...widzę "fagasa" z papierosem omiatającego spojrzeniem "góra-dół" jakowąś "damę" ...hmm, racja są "takowe" damy do towarzystwa, ale...sposób opisania delikatnie mówiąc niesmaczny dla odbiorcy w osobie kobiety/nie damy, choć jako wiersz...nie mam nic do zarzucenia; zaskakujesz mnie jako Autor, i to mocno, Panie Biały :)) serdecznie jak zwykle - Krysia
Pan_Biały Opublikowano 6 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no takie to czasem kasiu-ostry język-ballou do głowy klimaty przypętają się człowiekowi w tym wyimaginowanym świecie - o czarownicach nie wspominając, a niektórzy, no cóż upadają, nisko - prawda peel cyniczny(może) i niespełniony (raczej nie), słuchacz (na pewno nie), fajtłapa w sferze uczuć (tak zdecydowanie). wykonanie żałosne - bywa i tak pisać dalej Panie Biały:) pozdrowienia K
Pan_Biały Opublikowano 6 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. sposób opisania niesmaczny, ponieważ samo gapienie się jest "takowe" dziękuję za spojrzenie łaskawe:) pozdrowienia Krysiu r
Magda_Tara Opublikowano 6 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2009 a dajcie się chłopu pogapić! sam gapi się jak myśliwy i na tym kończy :(((((((( los mu poskąpił odwagi i elokwencji ale pomarzyć...dajcie mu pomarzyć :)))) mówiąc: "chłop" myślę: "peel" :))))))))
kasiaballou Opublikowano 6 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no takie to czasem kasiu-ostry język-ballou do głowy klimaty przypętają się człowiekowi w tym wyimaginowanym świecie - o czarownicach nie wspominając, a niektórzy, no cóż upadają, nisko - prawdapeel cyniczny(może) i niespełniony (raczej nie), słuchacz (na pewno nie), fajtłapa w sferze uczuć (tak zdecydowanie). wykonanie żałosne - bywa i tak pisać dalej Panie Biały:) pozdrowienia K e, tam "ostry język" :)) polemika z peelem zwyczajna, może troszkę zwyczajowa.. - nie podoba mi się leszczyk, ale Autora z peelem nie mieszam - więc wyjaśnienia w boldzie zbyteczne - zwłaszcza, że z wierszyka nie wynikające wcale - ja już go sobie sama/odczytelniczo ponazywałam ;) są przecież dzieci niepodobne do swoich ojców - pisać dalej - ależ tak, do następnego, Panie Biały - pozdrówki. kasia :)
Zbyszek_Dwa Opublikowano 6 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2009 Wiersz z uśmiechem ciekawy zaskakujący Panie Biały :)) Pozdrawiam
zak stanisława Opublikowano 6 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. prawda, niech patrzy jak mysliwy na ofiarę... losu swojego ofiarę...:) pozdrawiam oboje:)
Pan_Biały Opublikowano 6 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no takie to czasem kasiu-ostry język-ballou do głowy klimaty przypętają się człowiekowi w tym wyimaginowanym świecie - o czarownicach nie wspominając, a niektórzy, no cóż upadają, nisko - prawdapeel cyniczny(może) i niespełniony (raczej nie), słuchacz (na pewno nie), fajtłapa w sferze uczuć (tak zdecydowanie). wykonanie żałosne - bywa i tak pisać dalej Panie Biały:) pozdrowienia K e, tam "ostry język" :)) polemika z peelem zwyczajna, może troszkę zwyczajowa.. - nie podoba mi się leszczyk, ale Autora z peelem nie mieszam - więc wyjaśnienia w boldzie zbyteczne - zwłaszcza, że z wierszyka nie wynikające wcale - ja już go sobie sama/odczytelniczo ponazywałam ;) są przecież dzieci niepodobne do swoich ojców - pisać dalej - ależ tak, do następnego, Panie Biały - pozdrówki. kasia :) Ja wiem Kasiu że dobry człowiek z ciebie, a uwagi zabrałem ze sobą i wnioski wyciągnę:) dobrej nocy
Pan_Biały Opublikowano 6 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zbyszku dzięki, choć nie wszystkim do śmiechu dobrej nocy
Pan_Biały Opublikowano 6 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Madzia to babka wyrozumiała:) dobrej nocy r
Pan_Biały Opublikowano 6 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. prawda, niech patrzy jak mysliwy na ofiarę... losu swojego ofiarę...:) pozdrawiam oboje:) i za zerknięcie dziękuję dobrej nocy r
Oxyvia Opublikowano 6 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2009 Czy już nie wolno facetowi pogapić się z politowaniem na dziewczynę na sprzedaż? Co to, od razu uprzedzenia i polowanie na czarownice? Mnie też litość bierze, jak patrzę na nie! Prawdziwa, dogłębna litość, czyli współczucie zmieszane z pogardą. Rozumiem Peela doskonale. Natomiast nie oskarżam prostytutek o faszyzm czy inny komunizm, nie próbuję ich prześladować, nawet nie pozwalam ich obrażać i tłuc po pyskach w swojej obecności. Nie poczuwam się do nietolerancyjności. (Ten wywód to w odpowiedzi do Kasi, ale i do Autora, oczywiście).
Pan_Biały Opublikowano 7 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. miło że się zaangażowałaś Oxy - dzięki za słowa pozdrowienia
Magda_Tara Opublikowano 7 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :))))))))))))) Madzia to babka wyrozumiała, tolerancyjna i z poczuciem humoru, co z niejednego pieca chleb jadła i nie ma w zwyczaju sie zaperzać :)) co widać i czytać tam i tu :* buziak!
Somewhat Damaged Opublikowano 7 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2009 No proszę, tutaj też taka jatka pod wierszem. Jakoś raźniej mi się zrobiło, że to nie tylko u mnie tak ;) A wiersz dobry w moim przekonaniu. Pozdrawiam :)
Magda_Tara Opublikowano 7 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a pod Oxywią zobacz! :))))))))
Pan_Biały Opublikowano 7 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a pod Oxywią zobacz! :)))))))) dokładnie u mnie to pikuś, tam to są harce, oj dzieje się dzieje u Oxy SD dzięki za dobroć pozdrawiam
Oxyvia Opublikowano 9 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2009 O, widzę, że robię się sławna! ;-)))))
Rekomendowane odpowiedzi