Waldemar Talar Opublikowano 5 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2009 jesień powiedz mi ale tak szczerze kim ty naprawdę jesteś malarzem poetą czy może jesteś piękną kobietą kobietą której wiatr włosy czesze gdy na to patrze myślami grzeszę
teresa943 Opublikowano 5 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2009 jak zwykle Waldku, rozbrajasz...naturalnie, że ona jest kobietą...taką niedzisiejszą, zakochaną w ciepłych barwach i babim lecie między listkami, które deliktnie porusza wiatr...taka niby banalna, ale myślą warta grzechu :)))) Twoja prostota wyrażania uczuć nie może nie urzekać...jesieni :))) serdecznie pozdrawiam - Krysia
wanesa_ciska Opublikowano 5 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2009 przypomina mi się taka piękna piosenka/ jesień jesień idzie przez park /, jasne że kobietą i kobieca barwami tańcząca jest jesień , pozdrawiam
Judyt Opublikowano 5 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2009 jak by to już gdzieś czytała.. J. płoniaście Waldemarze
Waldemar Talar Opublikowano 6 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Krystyno - Bardzo dziękuje za tak uroczy kom. Jesteś bardzo miła i tolerancyjna - co bardzo mnie cieszy :):):) Ja ciągle jestem za tym by ta zabawa którą nazywam poezją była jak najmniej skomplikowana lecz bardzo czytelna i dawała poczucie delikatności i zarazem zrozumienia o co i autorowi chodzi. Mam jeszcze pytanie - czy ostatnia nie lepiej brzmi tak a nie jak powyżej - bo wydaję mi się że płynniej brzmi gdy się wiersz czyta głośno . kobietą której wiatr włosy czeszę a ja na to patrząc myślami grzeszę Jeszcze raz wielkie dzięki za odwiedziny i pozd. z poszanowaniem Waldemar
Waldemar Talar Opublikowano 6 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło że zajrzałaś Waneso - cieszę się bardzo ze wiersz przypomniał coś co cenie . Również zapytam ciebie czy ostatnia nie potrzebuje małego przemeblowania czy może pozostawić tak jak powyżej . kobietą której wiatr włosy czesze a ja na to patrząc myślami grzeszę pozd.
Waldemar Talar Opublikowano 6 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tym bardziej mi miło - dzięki za wgląd Judytko . A co ty myślisz o tym przemeblowaniu o którym mowa powyżej . pozd. i życzę udanego dzionka
Pan_Biały Opublikowano 6 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2009 w prostocie siła panie W. jasne że babka z tej jesieni i to przebiegła jak lisica nada dodać:) pozdrowienia
Waldemar Talar Opublikowano 6 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Panie Biały - taki kom. budulcem lepszego jutra . Dzięki wielkie za wgląd . Kłaniam się i pozd.
teresa943 Opublikowano 6 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Krystyno - Bardzo dziękuje za tak uroczy kom. Jesteś bardzo miła i tolerancyjna - co bardzo mnie cieszy :):):) Ja ciągle jestem za tym by ta zabawa którą nazywam poezją była jak najmniej skomplikowana lecz bardzo czytelna i dawała poczucie delikatności i zarazem zrozumienia o co i autorowi chodzi. Mam jeszcze pytanie - czy ostatnia nie lepiej brzmi tak a nie jak powyżej - bo wydaję mi się że płynniej brzmi gdy się wiersz czyta głośno . kobietą której wiatr włosy czeszę a ja na to patrząc myślami grzeszę Jeszcze raz wielkie dzięki za odwiedziny i pozd. z poszanowaniem Waldemar o tak, tak "myślami grzeszę" o niebo lepiej rytmicznie :))))) i jeszcze bym dała zamiast "a ja" - "gdy" zatem kobietą której wiatr włosy czesze gdy na to patrzę myślami grzeszę cieplutko i miłego dnia Waldemarze :-) Krysia
Waldemar Talar Opublikowano 6 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Krystyno - Bardzo dziękuje za tak uroczy kom. Jesteś bardzo miła i tolerancyjna - co bardzo mnie cieszy :):):) Ja ciągle jestem za tym by ta zabawa którą nazywam poezją była jak najmniej skomplikowana lecz bardzo czytelna i dawała poczucie delikatności i zarazem zrozumienia o co i autorowi chodzi. Mam jeszcze pytanie - czy ostatnia nie lepiej brzmi tak a nie jak powyżej - bo wydaję mi się że płynniej brzmi gdy się wiersz czyta głośno . kobietą której wiatr włosy czeszę a ja na to patrząc myślami grzeszę Jeszcze raz wielkie dzięki za odwiedziny i pozd. z poszanowaniem Waldemar o tak, tak "myślami grzeszę" o niebo lepiej rytmicznie :))))) i jeszcze bym dała zamiast "a ja" - "gdy" zatem kobietą której wiatr włosy czesze gdy na to patrzę myślami grzeszę cieplutko i miłego dnia Waldemarze :-) Krysia Dzięki za mądrą sugestie - jeżeli pozwolisz skorzystam i poprawię . pozd.
Bernadetta1 Opublikowano 6 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2009 zakończenie Waldku bardzo fajne...tak sie zastanawiam , jak brzmiałby wiersz,gdyby byl biały...czy nie lepiej. Ale ja jestem milosniczka rymów...wiec zostaw go w tej formie...:):)tylko w pierwszej zwrotce chyba nie ma rymow...zaraz jeszcze raz kukne:) ......nie no jest niedokladny , ale jest:)pozdrawiam:)Beata
wanesa_ciska Opublikowano 6 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło że zajrzałaś Waneso - cieszę się bardzo ze wiersz przypomniał coś co cenie . Również zapytam ciebie czy ostatnia nie potrzebuje małego przemeblowania czy może pozostawić tak jak powyżej . kobietą której wiatr włosy czesze a ja na to patrząc myślami grzeszę te grzeszenie w myślach mi się podoba i już , pozdrawiam pozd.
Waldemar Talar Opublikowano 7 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo mi miło Beatko że tak widzisz ten wierszyk - czyli że się podoba - a zwłaszcza zakończenie - bo z nim miałem dylemat . Lecz teraz widzę iż nie jest tak złe . Jeszcze raz dzięki za kom . i pozd. miłej pogody życzę
Waldemar Talar Opublikowano 7 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło że zajrzałaś Waneso - cieszę się bardzo ze wiersz przypomniał coś co cenie . Również zapytam ciebie czy ostatnia nie potrzebuje małego przemeblowania czy może pozostawić tak jak powyżej . kobietą której wiatr włosy czesze a ja na to patrząc myślami grzeszę te grzeszenie w myślach mi się podoba i już , pozdrawiam pozd. Cieszy mnie bardzo że się podoba - więc niech tak zostanie . pozd.
Judyt Opublikowano 9 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tym bardziej mi miło - dzięki za wgląd Judytko . A co ty myślisz o tym przemeblowaniu o którym mowa powyżej . pozd. i życzę udanego dzionka myślę, że zgrzeszę jak powiemm, że lubię jesień(; jeśli błoto nie najdzie na buty i inne takie jesienne smuty, J. wzajemnie Waldemarze(:
Rekomendowane odpowiedzi