wanesa_ciska Opublikowano 4 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Października 2009 Z lękiem patrzysz wgłąb siebie przeraża cię ta gruba warstwa dziegciu którą nosisz w sobie samotność jak łza spływa po zamglonej szybie zbyt dobrze ją znasz nie chcesz tego co masz a boisz się tego czego byś chciała .
Fly Elika Opublikowano 5 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2009 Skłania do zastanowienia nad wyborem tego co przed nami, do refleksji z czego to wynika... czy to błędy własne, czy doświadczenia, czy też kompleksy... czyli to co blokuje wyjście z samotności...a może i wszystko razem wkłada nas tam, gdzie nie naj, ale gdzie bezpiecznie ... Krótko i zwięźle...Pozdrawiam Waneso.
wanesa_ciska Opublikowano 5 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2009 bywa ,że LĘK , paraliżuje wszelkie wybory ,i faktycznie zostaje się tam gdzie jesteśmy , bo jakby nie patrzeć to znamy.....pozdrawiam
teresa943 Opublikowano 5 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Waneso, tak czytam patrzysz w głąb siebie przeraża grubość dziegciu którą nosisz w sobie samotność jak łza po zamglonej szybie zbyt dobrze rozpoznana w tym co masz by chcieć więc nie chcesz lecz boisz się tego co byś chciała. Takie zapatrzenie w głąb siebie, gdy paralizuje strach przed zmianą...coś jak "i chcę i boję się"; zbyt dobrze znam to uczucie :))) serdecznie i ciepło pozdrawiam - Krysia
wanesa_ciska Opublikowano 5 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2009 Chyba rzadko kto nie doświadczył tego uczucia niestety , dzięki za odwiedziny ,pozdrawiam cieplutko
Bezimienny z Nikąd Opublikowano 5 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2009 Bezimiennie pozdrawiam Cię Waneso Samotny w walce między miłością, a przyjaźnią. Jednak chcę tego co mam, a boję się tego co bym chciał.
Judyt Opublikowano 5 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2009 odwagi trzeba jak we wszystki no tak J. płoniaście wanneso
wanesa_ciska Opublikowano 5 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Myślę ,ze to sztuka umieć się cieszyć z tego co się ma albo czego się doświadcza ,ale czasami chcemy więcej ,a zostajemy przy tym co mamy i czegoś żal , pozdrawiam G.
wanesa_ciska Opublikowano 5 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pokonanie lęków wymaga niesamowitej odwagi ,,,,czasami jej brakuje ,pozdrawiam
Judyt Opublikowano 5 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pokonanie lęków wymaga niesamowitej odwagi ,,,,czasami jej brakuje ,pozdrawiam czasami tak, ale samemu z siebie trudno je pokonać tak mi się zdaje, J. płoniaście wanesso(:
wanesa_ciska Opublikowano 5 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2009 jest bardzo trudno ,ale warto myślę...pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi