Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Cicho sobie rozmyślam  Nad tym światem    I idę tam gdzie mnie  Oczy poniosą    W siną dal    A czas nie jest  Moim sprzymierzeńcem    W walce  O lepsze jutro 
    • @Wędrowiec.1984Chciałam rozwinąć swój komentarz, ale zaraz będę miała gości i nie za wiele mam czasu. Lubię jak Ty, wiersze dopracowane, w miarę możliwości, bo też pewnie zdarzy mi się od czasu do czasu jakaś wpadka. Do wolnych podchodzę trochę jak pies do jeża, czytam, bo przecież też są poezją, ale to nie mój świat. Raz jeszcze dziękuję, Bratnia Duszo :)
    • @Dagna W wierszu nie musi być prawdy, każdy żyje według woli i praw autora, a Peel nie musi być człowiekiem, mogę sobie kłamać do rymu, przez poetycki przymus, tak jak fantazja podpowiada. Mnie częściej inspirują wiersze, lub niewiersze innych. Dziękuję serdecznie za komentarz, pozdrawiam :)
    • Niby nic a jednak coś gdy ktoś powie równy z ciebie gość   Westchnie mówiąc jak to kiedyś było jak smakował grzech   Niby nic a ważne odbiło się od dna prawdą jest   Że życie smakowało mimo że nie było proste jak kij   Niby nic takiego hen po latach spotkać się   Ale jednak warte by choć na chwile z tamtym zderzyć się   Uśmiechnąć - nie wstydzić się  męskich łez      
    • jesteśmy jedną modlitwą wypowiadaną w tysiącach języków jeden Bóg – tysiące imion jedno serce – wiele drżeń gdy milknę słyszę Ciebie w Tobie jestem i to wystarcza by kochać  

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Jaskółka
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...