Judyt Opublikowano 24 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Września 2009 przyjmujesz pokarm lecz nie masz go do sytości, cicho wpatrzony w jeden punkt podłoga czy dalej z pytaniem: dojścia znów spowrotem przeprowadzki bo tak sobie skacze po ziemii raz wyżej i niżej z miłości a bez niej jak szczelina mijamy trawy polne wstęgą nieprzerwalną głos pieczętuje
adolf Opublikowano 24 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2009 przyjmujesz pokarm lecz nie masz go do sytości fajne :)))) zawsze mało, nigdy się nie saycimi, cohciażbysmy chcieli puenta chyba zbht ogólna, może by np. dodać cichej przeporwadzki wtedy chyba dramatyczniej, ale to moja wersja, po prostu tak mi isę czyta :)))))))
zielonooka kotka Opublikowano 25 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2009 mogę powiedzieć że jak kogoś nosi to może ma owsiki albo adhd. Ale ja wiem że ty wolisz z uczuciem, czego nie pochwalam. Ale i nie krytykuję. Pozdramiał
Judyt Opublikowano 25 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję ślicznie za ślad adolf hmm...miało być : kolejnej, ostatniej(?) przeprowadzki aż w końcu zostało jak zostało w dosłowności, dziękuję także za Twoją wersję, ciche najlepsze ot co,mm...J. serdecznie
Judyt Opublikowano 25 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję zielonooka za ślad, hmm.. z uczuciem? życzę Ci go kosz cały w sercu- jedynym, chociaż nie myślałam, że tak wyszło.. J. płoniaście
teresa943 Opublikowano 25 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiesz, Judyt, wydaje mi się, że tu chodzi o szczególny pokarm, "kto go spożywa, nie będzie pragnął ani łaknął innego" i tak aż do ostatniej "przeprowadzki"...to tak po mojemu i nie wiem, czy o to szło Autorce... cieplutko i serdecznie pozdrawiam :-) Krysia
Judyt Opublikowano 25 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiesz, Judyt, wydaje mi się, że tu chodzi o szczególny pokarm, "kto go spożywa, nie będzie pragnął ani łaknął innego" i tak aż do ostatniej "przeprowadzki"...to tak po mojemu i nie wiem, czy o to szło Autorce... cieplutko i serdecznie pozdrawiam :-) Krysia o to też i o zwykłe w życiu...dzięki Krysiu za ślad i uśmiech.. jaka tam ze mnie Autorka, no..może w mniejszej połowie,J. wzajemnie
BARBARA_JANAS Opublikowano 26 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2009 Dla mnie tak Judytko: cicho wpatrzony w jeden punkt podłoga czy dalej z pytaniem: dojścia znów z powrotem przeprowadzki bo tak sobie skacze po ziemi raz wyżej i niżej z miłości a bez niej jak mijamy trawy polne wstęgą nieprzerwalną głos pieczętuje coraz ładniej u ciebie... Pozdrawiam serdecznie
Judyt Opublikowano 26 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Basiu serdecznie dziękuję za ślad Twój cenny J. (:
Rekomendowane odpowiedzi