Kieri-Śmiałek Opublikowano 21 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Września 2009 Czy wszyscy mnie szukają Idą za mną. Nie uwierzyli, gdy Ja Zmartwychwstałem. Ja wasz odkupiciel umęczony krzyżem. Byłem wam człowiekiem Bogiem byłem. Ja Chrystus Idźcie za mną moją drogą, moją prawdą. Nie patrzcie oczami, ale waszym sercem. Upadła wasza wiara Ta nadzieja czynem Ta miłość, co była z wami moim słowem. Ja Chrystus Widziałem waszą trwogę Ja obecny duchem. Anioł mi z kamienia grób otworzył niebem. W śnieżnobiałej szacie w aureoli słońcem. Zatrzęsła się Ziemia Ja śmierć zwyciężyłem. Ja Chrystus "Ja jestem chlebem żywym, który zstąpił z nieba. Jeśli kto pożywa ten chleb, będzie żył na wieki... Kto spożywa moje Ciało i pije moją Krew, ma życie wieczne... trwa we Mnie, a ja w nim". Ja Chrystus w Eucharystii "Ja jestem drogą prawda i życiem jeśli zgubiłeś drogę, powróć do jej początków!".
M._Krzywak Opublikowano 21 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2009 Wklejaj że jednego gniota dziennie, nie jesteś sam na forum.
Kieri-Śmiałek Opublikowano 21 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Września 2009 I tak tu są wciąż tylko same limity. Sami wytykacie innych palcem, że wydają sobie tomiki; a sami jesteście, nie lepsi. Mówię tu o tych {= i + }--->wasze głupie regulaminy. Śmieszne to, ale jakie prawdziwe;prawda panie M. Krzywak...itd.itp. Ale lata mi to balonami po latawce. Mówisz pan o grafomanach; a sami nimi jesteście, nie używając---->{interpunkcji}-->żenada i dno w studni. Czysta biała proza. lub cytaty, a nie wiersze. Kto to kupi? To tyle. Nawet nie wiem? Czy można to nazwać --->Wierszami, co to za poeci? Samozwańcy.
M._Krzywak Opublikowano 21 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2009 Ta, wklejanie na pałę wielokropków na końcu wersu to szczyty współczesnej interpunkcji...
Kieri-Śmiałek Opublikowano 21 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Września 2009 M. Krzywak:cóż ja do tej pory, nie otrzymałem swojej nagrody z konkursu --->ZONED - Mi_ości! [konkurs na wiersz najgorży] A jaka była nagroda? Nagrodę stanowi dożywotni tytuł "Miszcz Zonedu" Tak więc proszę o ów -->Dyplom abym to miał potwierdzone. Inaczej uznam to za... Pan ma tomik z tego konkursu. Więc proszę pana, aby pan zwrócił się w tej sprawie do organizatorów. A wiem że pan ich dobrze zna. Inaczej już nie wystartuję już w żadnym konkursie związanym z Zonedem. A to by była wielka szkoda w tej prawdzie. Widzę tutaj J.Sojana myślę, że On powinien wypowiedzieć się w tej sprawie. Ponieważ pisał pod moimi Zonedami niezwykłe komentarze. Ave! J.L.S
M._Krzywak Opublikowano 21 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2009 A co mnie obchodzi konkurs zonetu? Ja tego nie organizowałem.
Rekomendowane odpowiedzi