greeta Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 uwielbiam kiedy trzymasz moją twarz w swoich dłonisch gdy patrzysz na mnie z góry uwielbiam czuć twój oddech coraz szybszy i twoje ciało coraz bliższe jeszcze ta niepewność w twoich oczach i to wielkie pożądanie boże jakie to podniecające szkoda tylko że nie dla mnie
greeta Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 proszę choć o krótki komentarz
greeta Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 proszę choć o krótki komentarz
agnieszka puczynska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 proszę z dłonisch zrobić właściwy wyraz - to merytorycznie; faktycznie całość to po prostu jeden wielki żart chyba... pozdr.a.
Klaudiusz Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 bez sensu... napisane nieciekawie, przy użyciu oklepanych (i to bardzo) określeń... a puenta (jesli można to nazwać puentą) tak naciągana i sztuczna, ze rzeczywiscie bardzo dobrze podsumowuje tekst... pozdr
Luthien_Alcarin Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 wiersz do całkowitego przerobienia, nic odkrywczego (niestety) brak metafor czy chocby ciekawego ukłądu słów... moze warto by sprobowac bardziej tajemniczo , nie wprost pisac, wtedy czytelnik jest zaciekawiony-do ostatniego wersu Pozdrawiam Agata
Rekomendowane odpowiedzi