Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Adam Zębala Oj, powiem Ci, czyta się doskonale, z dozą smutku, tęsknoty, wzruszające, refleksyjne... I ten początek: "Do Ciebie kieruję tych parę słów. Papier wchłania moje słowa niczym ziemia wodę..."   Słowa potem płyną jak opowieść mądra, szczera, pouczająca. Wiersz żyje we mnie.

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

ja tego nie powiedziałem i miło mi będzie jak zostaniesz
    • @Domysły Monika bardzo miło mi to czytać, dziękuję :)
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Witam - miło mi   -                                   Pzdr. Witam - ucieszył mnie twój komentarz -                                                                           Pzdr.serdecznie.                                   Witam - co ja ci zrobiłem że tak mnie traktujesz - może znajdź sobie               inną ofiarę -                                              Pzdr..
    • @Jacek_Suchowicz Komentarz nie był skierowany do ciebie i dziwię się, że poczułeś potrzebę zareagowania. Problem z portalami literackimi polega na tym, że zmusza się część uczestników do aktywnego życia portalowego. Nie każdy ma na to czas i ochotę.  Spadek "popularności", jak nazwałeś zjawisko, kompletnie mi nie przeszkadza. Punkty jak wszędzie odzwierciedlają relacje międzyludzkie TWA, które mnie nie interesują.  Jeśli moje utwory zaniżają poziom literacki tego amatorskiego towarzystwa, a Ty jesteś osobą upoważnioną do poinformowania mnie o mojej "niedoskonałości", to oczywiście pozbieram je i opuszczę portal.    W przeciwnym razie proszę nie kontynuować tego tematu...   /C  
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...