Rybowicz Opublikowano 9 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2009 Nigdy nie będę Matką Polką Nie przemycę wiary w zdrowe – chore idee Nie wdzieję pokutnych szat Wyblakły obraz Penelopy już dawno pogryzły mole Oto ja westalka mikrofalówki Pomiędzy jednym a drugim sukcesem rozmawiam Odgrzej jedzenie Wyprowadź psa Pa Całuję mocno kartką ukrzyżowaną na drzwiach lodówki A na pożółkłej fotografii babka Marianna z czułością patrzy na nas Taka ciepła
Anna_Para Opublikowano 9 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2009 Pozdrawiam, "ukrzyżowana kartka" jest świetna! Pozdrowienia dla babki Marianny! Podoba mi się! Para
teresa943 Opublikowano 10 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2009 udała Ci się...przekora... fajny wiersz i przesłanie...jednak żal mi, że ciepło babki Marianny...tylko na fotografii :) serdecznie pozdrawiam :-) Krysia
HAYQ Opublikowano 10 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2009 bardzo dobry wiersz, ładne delikatne rymy. Myślę, że jest gotowy, warsztat niepotrzebny. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi