Henryk_Jakowiec Opublikowano 1 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2009 Zapytałem Turka z Turcji czy on durzy się w nasturcji a on odrzekł – kwiaty to odmienne światy - spytaj wiec Hiszpana z Murcji.
Duilla Opublikowano 3 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2009 Raz Turek z Ankary włożył okulary krzyknął - nie do wiary toż ten Brudny Harry jest tak bardzo stary stary!
gżegżółka Opublikowano 3 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2009 Turek z Turczynką w Dubiecku W kurnej chacie na przypiecku Czasem gwarzył Częściej parzył Ale zawsze po turecku!
Henryk_Jakowiec Opublikowano 3 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A Brudny Harry w Charkowie rozlał szampon na swej głowie i nim włosy mył żeby czystym był bo spotkanie miał w alkowie
Henryk_Jakowiec Opublikowano 3 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A Hindus w Bombaju gdy siedział w ruczaju herbatkę pił i wesół był jakby był na haju.
Wojciech_Jakowiec Opublikowano 4 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2009 W Bombaju, mały Hindusik, łzy ronił w sarong mamusi: "choć mam siedem lat, okrutny jest świat". Biedak... do szkoły iść musi!
Henryk_Jakowiec Opublikowano 4 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2009 Sześciolatek z kraju Polska, m. Warszawa, ul. Podolska, z uśmiechem na twarzy o śpiewaniu marzy i jodłować chce z tyrolska.
gżegżółka Opublikowano 5 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2009 Wkładał z Turcji Turek Ku.asa do dziurek Miast kluczy Nauczył Się otwierania biurek
gżegżółka Opublikowano 5 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Młodzieniaszka w Gołogórze Wykorzystać chce przy murze Prostytutka -Dawaj fiutka! -Nie mam tego na maturze!
Wojciech_Jakowiec Opublikowano 8 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Młodzieniaszka w Gołogórze Wykorzystać chce przy murze Prostytutka -Dawaj fiutka! -Nie mam tego na maturze! Kulturysty z Turowa córa, strzeliła nie "byka" lecz "TURA"! Widać jest niedojrzała. Nie łkała, lecz się śmiała. Śpiewała - "Znów za rok matura"!
gżegżółka Opublikowano 8 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2009 Słyszano w gminie Ryki Okrutny wrzask i krzyki Maturzystka Kulturystka Ściskała młode byki
Rekomendowane odpowiedzi