teresa943 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2009 zwietrzałe wczoraj powraca jak zaklęcie powiedziane w złą chwilę nęka zbolałą pamięć oby zawiodła przepadnie w zapomnieniu rozwiniesz skrzydła by wzlecieć poza horyzont z perspektywą lepszego jutra
Fly Elika Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2009 ładnie to napisałaś, druga strofa jest pieknie ujęta i mnie to właśnie ujęło .. dzisiaj zwłaszcza, ..ach.. bo dni do siebie bywają nieraz takie ...a zakończenie też trafnie się z horyzontem pokrywa... pozdrawiam ciepło i serdecznie
teresa943 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cieszę się, że Cię ujęło :) dziękuję serdecznie pozdrawiam Fly :-) Krysia
Mirosław_Dębogórski Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. chciałbym jak motyl tak bezrozumnie wzlecieć w powietrze jak liście łapać uśmiechy słońca co ku mnie i więcej więcej nie myśleć bo na cóż że mi ta umiejętność gdy w głowie od niej aż boli jak durny motyl lekko nieprędko pośród zroszonych magnolii pozdrawiam
Judyt Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2009 pośród zroszonych magnolii tak Teres- to pasuje do Twego wiersza, zdaje się, że ładnie jest, choć miewałaś bardziej lotne, J. ku lepszego, płoniaście (:
teresa943 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. chciałbym jak motyl tak bezrozumnie wzlecieć w powietrze jak liście łapać uśmiechy słońca co ku mnie i więcej więcej nie myśleć bo na cóż że mi ta umiejętność gdy głowa od niej aż boli jak durny motyl lekko i prędko pośród zroszonych magnolii pozdrawiam Mirku, dziękuję za przemiły koment. Wzruszyłeś mnie. w kolorach skrzydeł twój ślad zabiorę gdy z wiatrem w przestrzeni znikniesz może zatęsknię za pięknym wczoraj z durną nadzieją że przyjdziesz Serdecznie pozdrawiam :-) Miłego dnia. Krysia
Rekomendowane odpowiedzi