Fly Elika Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2009 obudził mnie miły z niezatartym widokiem w świetle okna niedowierzanie przecierając zamglone oczy bez wątpienia w zieleni pozostał ten sam jeden żółty mlecz
teresa943 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Fly, wieloznaczny i bardzo wymowny ten wiersz; podoba się; warsztatowo nasunęły mi się takie drobnostki, które wydają się zbędne - wytłuściłam; oczywiście to Twój wiersz, więc sama decydujesz tylko proszę, nie odbierz tego jako krytykę, to tylko moje odczucie po przeczytaniu nic więcej :) serdecznie pozdrawiam :-) Krysia
Fly Elika Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2009 tak, to co wytłuszczyłaś zbędne zwłaszcza w tej formie i dzięki za radę... zawsze pojawiają sie też w tej formie jakieś wątpliwości z powodu znaków przestankowych których nie wiadomo czy użyć czy nie a ja chciałabym dać na końcu i trzymając się zasad nie wiem co zrobić. dziękuję za przeczytanie i rady :) pozdrawiam serdecznie
teresa943 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Wiesz Eliko, biały wiersz bez interpuncji otwiera szerokie pole inerpretacji; dla czyteników z wyobraźnią to ogromna frajda móc tak "po swojemu" wczytywać się i dociekać, co też ten autor chciał powiedzieć...a dla autora radość, że jego wiersze budzą zainteresowanie, bo przecież w końcu publikuje się dla czytników; dla siebie można pisać "do szuflady" tylko czy to zadowala? wątpię...mnie bynajmniej, ponieważ od lat w ten sposób pisałam nie mając możliwości publikacji. Cieplutko pozdrawiam życząc słonecznych myśli :-) Krysia
Joanna eM Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Tytuł z czymś mi się skojarzył... ale zapominałam... ;) A wiersz... Podpisuję się pod Krysią - podoba się :) lekki, zwiewny, trawka i słoneczko - jeszcze czuć lato Pozdrawiam
Fly Elika Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2009 ...zapominałaś piszesz, dziekuję za skojarzenie ... i przeczytanie to cieszy, że zwiewnie i letnio pozdrawiam Joasiu :)
Rekomendowane odpowiedzi