aluna Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2009 powiało w moim domu pustką szukam winnego w dzień i noc zabieram pod kołdrę dziecięce wracają wspomnienia z książek tak czytałam życia schowki dorosłości na współczesne nowe niepokonane trudy czasów nieletnich fanów dzisiaj sama zadziwiam siebie spoglądając w zamglone lustro
Joanna eM Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Ach Aniu widzę, że jakąś głęboką nostalgią 'powiało' A tak dobrze czytało mi się Twoje lekkie, letnie wiersze ;) Chociaż czasami potrzeba nam takiej zadumy, bo nie wszystko jest piękne i kolorowe. Pozdrawiam
aluna Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Dziękuje Droga Joanno za czytanie mojego przemyślenia! Jak mnie przytwierdzi przygnębienie...wracam myślami pod kołdrę ,gdzie był mój swiat w poezji i nie tylko. Słonecznie! Ania
Sfinks13 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2009 tęsknota Cię Aniu dopadła? Ciekawe przemyślenia w wierszu serdecznie i ciepło 13
aluna Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje 13 -TKO ,A TO CIEKAWE ODPOWIEDZIELIŚMY SOBIE NA NASZE WIERSZE W TYM SAMYM CZASIE! pOZDRAWIAM! aNNA PRZEPRASZAM ZA PISOWNIĘ , ALE KOMPUTER ZASZALAŁ!
Sfinks13 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Mnie nie przepraszaj Aniu bardziej wieszcz Lecter ma ku temu obronę swoich bezsensownych niedomówień z komentarzy. serdecznie i ciepło ,, od szeroko nagle okien" ten wers przypomina mi Elementarz albo rebus zapewne chodzi o ,, powietrze" ba może tornado któz wie? serdecznie 13
aluna Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2009 "Szeroko nagle okna"-wypuszczajĄ ...poezję LEKARZA W SINĄ DAL !!! wszyscy tańczą ,,,,a ja piszę ,,,no zostanę w kręgu .....ha...ha...! Ciepluśko! Anna
teresa943 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2009 dzisiaj sama zadziwiam siebie spoglądając w zamglone lustro ano i tak bywa w życiu ;) serdecznie pozdrawiam Aniu- Krysia
aluna Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Odwzajemniam życzenia Droga Krystyno!!! Ania PS. dziękuje za wszystko...za wiele...!
Sfinks13 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2009 z gniewem powietrze zimne powiało do kosza schedę wieszcza schowało ,,mądry odkurzacz" serdecznie:):):):):) 13
aluna Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak myślałam! Ciepluśko! Ana
Rekomendowane odpowiedzi