miki033 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Miłości wspomnienia, chwile zrozumienia Piękno kwiatów na łące w Twoim tle Teraz samotnie przez życie brnę W płaczu rano się budząc Po śnie się trudząc Gdy zmrok się zbliża, gdy wracają myśli Czuję że staliśmy się bliżsi Patrząc na zdjęcie, słuchając piosenki Łza się w oku kręci, znika zapach tej pierwszej wiosenki Dzisiaj już nic nie ma, życie w samotności Nie czuć jego godności Wciąż czeka ten bukiet róż Ale nie ma nic już Serce krwawi, pustka narasta Czas mija, ból duszę porasta Twoje dłonie dotykają innego Myśli dażą kolejnego Twoje oczy już nie patrzą Uszy słuchać nie raczą Zasypiam powoli, gdy obraz Twój wraca Krople słone padają, gdy dobranoc nie mówisz W myślach się gupię Dni mijają, szczęście nie powraca Dusza się zatraca A ja krzyczę i tracę sens bycia Tyle zostało z naszego pięknego życia.
bazyl_prost Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2009 gwiazdeczki różnych formatów olśniewają oślepiają blaskiem i tylko neutronowy magazyn kumuluje jak regolit sprzęty niektóre gasną
cammomille Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2009 mam wrażenie mimo jakiegoś tam ładnego wiersza, że ktoś choruje przez mickey mouse :))) ...bez sensu
miki033 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie rozumiem o co Tobie chodzi, ale powiem szczerze: mało mnie to obchodzi ;)
cammomille Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2009 hihihi:) ale zabawa fajowska czy coś gorszego :)? eoeoeoeo
bazyl_prost Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2009 trzeba mieć widok żeby nie płakać bez sensu, albo płakać ale o czym, ja odnalazłem na palcu meridian rzygania
Rekomendowane odpowiedzi