Jędrzej Jedliński Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2009 napotkałaś pytające spojrzenia zapachniały nową talią kart idyllą beztrosko zanurzeni w przyszłość gdzie namiętnie osaczone półprzymknięte powieki stawały się orgią strzegliśmy zapomnianych słów- kocham kochasz kochamy tylko wstecz pobrudzone popiołem umarłych nadziei bezpańskie chwile dopominają sosów i mięs chaos klepsydra i coraz mniej do przesypania
cammomille Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2009 przede wszystkim jeżeli bez Wyrazów :-) na k. i p. s., jako początki tych najbrzydszych słów ba i nawet wulgarnych niekiedy przez myśli nieuniknione to zamysł wiersza b. dobry.
Jędrzej Jedliński Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie bardzo rozumiem skąd się wzięły te skojarzenia...słowa są napisane...to kocham,kochasz,kochamy...
cammomille Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2009 tak? :) a ktoś napisał oprócz mnie kocham :]? bo l. mnoga tu jest ?
Jędrzej Jedliński Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie rozumiem...
cammomille Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2009 rozumiem, że nie rozumiesz bo ja o swoim jakich liter (k.s.p) na na początku wyrazów pisanych z dużych liter nie lubię, a ty przecież o swoim wierszu, potem ty o kocham,..... a ja też o kocham.. sorry, po prostu sorry ok?
Veronica Agatha Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Bardzo mi się podoba. Bardzo wciąga. Pozdrawiam.VA
Rekomendowane odpowiedzi