Piotr_Strzałecki Opublikowano 29 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2009 wierzę w ciebie boże krzywy wierzę wiedz że wierzę lecz po co dość problemów na ziemi po cóż jeszcze te niebieskie duszę mam wieczną a w piekle mnie lubią Szatan ma dla mnie cieplutkie posłanko nie jestem ci nic winien ojcze ubogich ja jestem bogaty mądry i piękny ojcze cierpiących mnie się dobrze żyje jak widzisz nie jesteś nawet moim ojcem jak mi wciskali Szatan mnie pokocha w swej nieskończonej nienawiści Piotr Strzałecki Kartoteka ludzkich dusz. 2009
stokrotki w rosole Opublikowano 30 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2009 wnosząc z poczucia humoru obstawiam że to musi być bazyl w nowym, świeżym i odprasowanym wdzianku.
Judyt Opublikowano 30 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2009 ten wiersz może otwierać oczy i uszy J. (:płoniaście
teresa943 Opublikowano 31 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2009 dlaczego "boże" małą literą a "Szatan" wielką...czy peel jest satanistą? a może to "ziemski bogacz", co sobie napełnił spichlerze, sądząc, że na wieczność się ubezpieczył? Nie wie, że może jeszcze tej nocy...zostawi wszystko? Taka garść rozproszonych myśli... Pozdrawiam serdecznie.
Piotr_Strzałecki Opublikowano 31 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2009 To jedna z wielu zbłąkanych dusz zgromadzonych w "Kartotece ludzkich dusz". Jedna z wielu najochydniejszych, najardziej zadufanych i jednocześnie tych... którym najbardziej współczuję.
Rekomendowane odpowiedzi