Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Ja bym napisał to: "Niczyje zdrowie, wolność ani mienie nie są bezpieczne, kiedy obraduje parlament"  Mark Twain / M. Thatcher .    Pozdrawiam 
    • @Kamil Olszówka masa roboty , trudno ogarnąć , nie wiem jednak czy jest tak super , goście z kosmosu a ludzkość , trzeba zachować równowagę
    • @Marek.zak1W sumie, aż nie wiem, co napisać.
    • @Berenika97 Nic z tego kadru nie wyszło, ale ile klatek trzeba strzelić, żeby wyszło to najlepsze? Zależy od momentu. :)
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Witaj - no właśnie - są prawdy które trudno zrozumieć  - zwłaszcza te dzisiejsze -                                                                                           Pzdr.zamyśleniem. Witaj - tak jak napisałeś - trzeba umieć to zrozumieć -                                                                                                     Pzdr. Witaj - masz rację - niektórzy żyją iluzjami które po czasie mogą zaboleć -                                                                                                Pzdr.serdecznie. Witaj - miło mi że się podoba - dziękuję -                                                                          Pzdr.zadowoleniem.
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...