Wiktoria.Ponichtera Opublikowano 5 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2009 kontakt z tobą zrobił sie taki dydaktyczny ciągłe gafy błędy i porażki romantyczne tyle pytań a odpowiedź ciągle taka sama sama dlaczego sama?
Fly Elika Opublikowano 5 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2009 to brzmi podobnie... jak ośrodek upustu tęsknoty pozdrawiam
Mirosław_Dębogórski Opublikowano 5 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2009 Właśnie dla tego. One tak mają. Wierszyk extra i króciutki takie lubię najbardziej. Miłego...
Fly Elika Opublikowano 5 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2009 dla mnie to one czyli tęsknoty, a nie one same i nie dydaktykę itd. tylko pod tekst romantyczność
Wiktoria.Ponichtera Opublikowano 5 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2009 dzięki, dzięki, dzięki....
stokrotki w rosole Opublikowano 5 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zauważ jednak, że tu się pani skarży na pana, choć nie chcę się wtrącać;)) Co do treści - pewnie, jak się kobieta nie chce podporządkować to często tak ma, że sama. pozdrawiam
Wiktoria.Ponichtera Opublikowano 5 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2009 zauważ jednak, że tu się pani skarży na pana, choć nie chcę się wtrącać;)) Co do treści - pewnie, jak się kobieta nie chce podporządkować to często tak ma, że sama. pozdrawiam Podporządkować? Dialogować i dopełniać!!!!
stokrotki w rosole Opublikowano 5 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To oczywiste. Ale mój komentarz odnosił się do pani tekstu. Pozdrawiam
Wiktoria.Ponichtera Opublikowano 5 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2009 Dziękuję i podrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi