teresa943 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2009 niepozorna kruszyna za linią horyzontu wielkodusznie wspiera mój niesforny los wymknął się z dłoni od lat bezradny tęskniłem wierząc dziecinnie że jeszcze kiedyś odnajdę przepadłe poczuję znajomy skurcz w zbolałym sercu ufnie sieje ziarnka skrapiając łzami ogrzewa potęgą lirycznych słów zalążek już kiełkuje między nami
aluna Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2009 Oj Krysiu wzruszałaś do łez ! ŻYCZĘ POWODZENIA I TRZYMAM PALCE MOOOCNO! Naj...naj serdeczniejszego ! Będę śledzić wiersz po wierszu ...Twój! Uściskuję moooocno! Ania
Puszka Balbinki Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2009 ...ufnie sieje ziarnka... tu jeszcze nadzieja pomaga tu jeszcze nie jest za pozno Na zdrowie wszystkich mocnych Sciskam
teresa943 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Aniu! Przekażę peelowi Twój entuzjazm...jest taki uroczy (mam na mysli entuzjazm:):):) będziesz śledzić? o, to muszę się mieć na baczności :)) Uściski jeszcze mocniejsze niż Twoje :) Krysia
teresa943 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za ciepły komentarz. Miło, że zajrzałaś :) Uściski!
aluna Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2009 Żebyś wiedziała ...pozdrowienia dla p e l a ! Uściski ! PS .zabrano mi urlop Krysiu ,koleżanka zawiodła, a ja za nią....do roboty...padam..! Ty jedyna wiesz jak ciężko!
teresa943 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No to masz przechlapane...współczuję szczerze, bo wiem, co znaczy praca z dziećmi cały rok. Na pocieszenie życzę najcudowniejszych snów i ściskam na dobranoc. Aha, jeszcze buźka :))))))))) Twoja bratnia dusza - Krysia
Mirosław_Dębogórski Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2009 Różnie kojarzę i nie powinienem... Pięknie. Miłego...
teresa943 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie powinieneś? Dlaczego? Jesteś jakiś tajemniczy ostatnio...ale skoro pięknie, to wypada tylko podziękować też pięknie :):) Serdecznie i ciepło Mirku :-)
Sfinks13 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2009 Podoba się myśl Krysiu u Ciebie jak zawsze wszystko gra Ty MUZO--erato? serdecznie i ciepło 13
teresa943 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. radość, że się podoba :), ale z tą Muzą z kitarą...przesadzasz... serdecznie pozdrawiam :-)) Krysia
Rekomendowane odpowiedzi