aluna Opublikowano 17 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2009 przybłąkała się nie wiadomo skąd taka niepozorna ciemnoszara nie poskąpiła cierpkich kropli rozłożyłam kolorowy parasol wszystkie maleńkie przybiegły zimny niespodziewany zawiał porwał humory zjeżdżalni zakrywali głowy przed złem znałyśmy niespokojne chwile co mogą zrobić zwykłe krople ile dobrego przed złem dorośli
Quo vadis Opublikowano 17 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2009 Nie rozumiem "nie widmo skąd". Chyba to błąd...
aluna Opublikowano 17 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oooj tylko pomyśl Quo ...wiesz ,wiesz doskonale zapewniam!A za literówki przepraszam baardzo! Ania
Quo vadis Opublikowano 17 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2009 Tak już wiem skąd! Zdecydowanie SPONIEKĄD
Mirosław_Dębogórski Opublikowano 17 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2009 Wystarczy Aniu wejść w Twój nastroik. Tylko Ty tak umiesz, a wszystko jasne, nawet kiedy smutno znajdziesz kropelki radości. Piękne. Miłych snów.
aluna Opublikowano 17 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2009 Dziękuje ,Mirku za odczytanie...! Wzajemnie! Ania
Waldemar Talar Opublikowano 18 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2009 Byłem -czytałem Anno - lecz muszę więcej mu poświęcić czasu aby uczciwie się wypowiedzieć . Na pewno jeszcze tu wrócę - cierpliwości . pozd.
aluna Opublikowano 19 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje Mirku za czytanie,i za miłe i ciepłe...slowa! Uściski!
aluna Opublikowano 19 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje za czytanie Waldku! Zapraszam! Serdecznie!
Judyt Opublikowano 19 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2009 wieloznacznie tu, jeszcze nie wiem, ale zdaje się, że te kropelki dużo znaczą, J.(: płoniaście Aniu
aluna Opublikowano 19 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judytko ...wypowiem co nie co....w ogrodzie w pracy z dziećmi...zabawa przednia, a mała deszczowa...zabrała nam całą radość ,a te naj ....zakrywały rączkami głowy, a my je ....! Całuski!
olek bolo Opublikowano 20 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak wiele podmiotów (nawet jeśli domyślnych) wydaje się to bardzo chaotyczne pozdr.
aluna Opublikowano 21 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2009 Dzięki za czytanie olek, tak właśnie mialo być ,a chaotycznie jak w przekazie wiersza! Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi