Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Berenika97 Bardzo przeciętnym graczem jestem. Niemalże dokładnie w medianie na lichessie. @Berenika97 Nooo... To teraz zbudowałaś oczekiwania! ;)
    • @piąteprzezdziesiąte czemu za  przestrogę :)    no faktycznie, to nie jest erekcjato (wg. mnie), bo uczłowieczyłaś tę wenę, która "mówi" w pierwszej osobie JA, ma emocje, wartościuje, troszkę domaga się uznania, ale tekst jest przecież bardzo ładny :)    tnje, nie jest żadną zbrodnią, o ile, mi wiadomo :P, mam ich więcej na koncie niż erekcjato, a tekściki, u huhu, pożal się boże, twój to majstersztyk ;) 
    • Chemioterapia to też często droga do śmierci przez przedłużająca się mękę, wierzymy jednak do końca, że się uda (przecież są osoby, ktorym się udaje). Współczesny świat oszukuje, że nie istnieje piekło. A może często funduje ludziom piekło, jednocześnie zabierając perspektywę zbawienia. Pzdr.    
    • @Gosława Bardzo dziękuję!  Pozdrawiam. :)   @hollow man Czyli jesteś szachistą! :) A erotyczne napięcie na pewno jest - niedługo bedziesz miał okazję o nim przeczytać. :)))  Pozdrawiam. 
    • @Ajar41  Ten hipochondryk robi błąd - aby być zdrowym nie można unikać seksu!  Ale limeryk jest fajny. Pozdrawiam
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...