Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @wierszyki jejku ja w ogóle nie miałam niczego złego na myśli  Twój komentarz był bardzo trafny i fantastyczny  To ja jestem bardzo oszczędna w słowach  Miałam na myśli to że zazwyczaj zbytnia dosłowność może ludzi bardzo negatywnie zaskoczyć  W dzisiejszym świecie w którym wszystko jest lukrowane i podawane w kolorowych papierkach takie proste trudne przekazy nie znajdują odbiorców  Źle mnie zrozumiałaś  Przepraszam 
    • @Waldemar_Talar_Talar Ładnie-napiszę tak :   Czy łzy są ciszą czy krzykiem w środku? Czy myśl jest cieniem czy własnym początkiem? Idę bez celu więc może odnajdę to, czego szukam w tym, czego nie znam.  Jeśli śmierć to szczerość.  Życie jest próbą a człowiek – pytaniem bez jednej odpowiedzi.    Pozdrawiam 
    • @T.O Dziękuję. Milo, że się podoba.  A z tym smakiem w pewnym wieku… polemizowałabym. Nawet bym nie pomyślała, że można się tak zakochać „ na starość”

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• @Waldemar_Talar_Talar Fajne- jak piszesz,zapomnienie to wszystko - pozdrawiam 
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Zamiast "osa" dajmy "Ziemia". Przykre co z nią robimy. To pędzi tak szybko, że nawet ludzie wrażliwi nie są w stanie się zatrzymać i podążają za tłumem. Hmm, ciekawe jak zareagowałaś ? serdecznie pozdrawiam i dziękuję za odwiedziny:) Ciekawe pytanie. Odpowiedź trudna. Zależy czy szukasz, czy płyniesz z prądem, czy chcesz znaleźć, jak się z tym czujesz... , czy za czymś tęsknisz, czy czegoś pragniesz ? Poznałem ludzi, niewielu, którzy po prostu biorą co im los przyniesie, taki stoicyzm. Najpierw zadaj sobie pytanie "czego chcę od życia" ? Im wcześniej tym lepiej. bardzo dziękuję za ten wątek, pozdrawiam
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...