zak stanisława Opublikowano 9 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2009 nadzieja i tęsknota - siostry dwie podążają krętymi ścieżkami światłość i mrok śledzą nas nawet we śnie niewolnicy własnego losu chwytamy korzyści jakie z nim się łączą obdarzeni równowagą ducha znajdziemy wyjście 2. światłość i mrok są w nas prowadzą krętymi ścieżkami nawet we śnie życie jest niewolą chwytajmy korzyści jakie z nim się łączą żadna sytuacja niebędzie straszna gdy obdarzeni równowagą ducha znajdziemy wyjście
Lena Achmatowicz Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2009 druga dla mnie, choć ostatnio nie sypiam.
teresa943 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2009 obdarzeni równowagą ducha znajdziemy wyjście i to misie :):) serdeczności
zak stanisława Opublikowano 9 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Magda_Tara Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2009 a jeśli się ...buja? w sensie chwieje? :)) mądre :) i co z tego ? :(
aluna Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2009 Dobrze że ta puenta ...rodzi nadzieje ...bo cosik smutnawo się porobiło ,czyżby świetna poetka miała ...nastój przyziemny .....bardzo! Chyba Stasieńko chcesz abym pobleczała?Bo wiele mi nie brakuje?! Całuski!
Baba_Izba Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2009 W moim odczuciu druga, ale zrezygnowałabym z "jedno z nich" ( są też sny nie pozbawione jasności). A gdyby zamiast "niewoli" - "labirynt" i potem zostawić "znajdziemy wyjście"? Tak sobie tylko próbuję... Sama nie wiem, pomyśl Saszeńko! Buziaki - baba
Franka Zet Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2009 Stasiu, dla mnie bardzo sloganowo, skąd tyle pewnych stwierdzeń ? Pozdrawiam : P.S. Chyba nie pojęłam koncepcji, bo widzę (dopiero teraz), że slogany celowe w tytule. Z deszczu biorą się cienie pod oczami, myszy i niezrozumienie tekstu...;)
zak stanisława Opublikowano 10 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2009 fakt, kochane panie, jakoś przyziemnie się czuję i wiersze odzwierciedlają stan ducha, to jednak prawda, same to odczytałyście :) aluno,Babo z Izby, Fran. bardzo dziękuję za miłe słowa:)))) Babozlasu:))), w drugiej dokonałam poprawek,. dzięki za pomoc :)) buziaki pa
Rekomendowane odpowiedzi