Katarzyna Kacprzykowska Opublikowano 3 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 Jesteś głęboko tkwiącą we mnie nadzieją, która co rano, przedziera się przez: niepewność, lęk, wstyd, odwieczne wahanie, każąc mi wstać z wiarą w to, że kolejny, nowy świt, pobudzi uśpioną we mnie zdolność do KOCHANIA
Baba_Izba Opublikowano 4 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2009 Czytałam i komentowałam w Warsztacie. Moim zdaniem, ładny wiersz, z pewnym ładunkiem optymizmu i nadziei u peela. Pozdrawiam - baba
teresa943 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2009 ładny, ciepły wiersz z nadzieją serdecznie pozdrawiam :)
pannaK Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2009 A więc, niech nadzieja budzi się codziennie. Podoba się, bardzo. Optymizmem pachnie, tak pomimo i na przekór. :))) Pozdrawiam.
Waldemar Talar Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zgadzam się całkowicie z autorką - wiara i nadzieja to wielka rzecz. Miły wiersz Katarzyno - taki do przemyśleń . pozd.
Rekomendowane odpowiedzi