aluna Opublikowano 31 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2009 skraplają się uczucia wcale nie wiosenne jesienny żal przenika duszę a rany parzą piekielnie codzienność niesie przeklęte nie ogarniam porządku dnia w garach dla pokrzepienia parzę dłonie żeby smakowało dzisiaj jutro pojutrze moje dla was przesłanie
emil_grabicz Opublikowano 31 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2009 Pięknie to napisałaś. Dojrzałość przeplata się z pewnym bliżej nieokreślonym urokiem całej kobiety. Ruchliwej, uśmiechniętej, ciepłej, jak garnki na kuchni i mądrej, jak cierpliwa Penelopa... Podoba mi się bajdzio... hahaha Pozdrawiam serdecznie :) A na rany najlepsze są świeże uczucia. Odgrzane w kuchni życia, dla tych samych osób. :)
aluna Opublikowano 1 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje Emilu za pięknie i za urokiem...! Serdecznie!
teresa943 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2009 Aniu, znam wiersz z warsztatu, komentowałam, podtrzymuję pozytywkę :) Serdeczności!
zak stanisława Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nooo, jestem pod, to chyba twój naj... cmoook
aluna Opublikowano 2 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Krysiu serdeczne dziękuje za czytanie ...po raz! No i za pozytywkę! Całuski!
aluna Opublikowano 2 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judytko miło że zechciałam poczytać i dziękuję....! Serdeczności!
aluna Opublikowano 2 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nooo, jestem pod, to chyba twój naj... cmoook Pozwól Droga Ty poetko moja bardzo a to bardzo pogratulować sobie ....wydania tomiku! A za pod , i za naj...serdecznie dziękuje! Odcmookuję!
aluna Opublikowano 3 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 Sama prawda Drogi ktosiu...! Serdecznie!
Rekomendowane odpowiedzi