aluna Opublikowano 29 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2009 majowe łzy topią się w kałuży dobrze że pada
Waldemar Talar Opublikowano 29 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo zmysłowy obrazek i taki prawdziwy - choć smutny zarazem. pozd.
aluna Opublikowano 29 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo zmysłowy obrazek i taki prawdziwy - choć smutny zarazem. pozd. Io to chodzi Waldku...dziekuje za komentarz ...miło! Serdecznie!
Orston Opublikowano 29 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie wiem, czy tak dobrze. Bo gdyby nie padało, to ktoś może zauważyłby Twoje łzy i cierpienie...
aluna Opublikowano 29 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie wiem, czy tak dobrze. Bo gdyby nie padało, to ktoś może zauważyłby Twoje łzy i cierpienie... Zawsze Marku ukrywam ...trudno dostrzec moje...! Chyba że ...tam w hai...albo wierszydle! Serdecznie!
Orston Opublikowano 29 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie wiem, czy tak dobrze. Bo gdyby nie padało, to ktoś może zauważyłby Twoje łzy i cierpienie... Zawsze Marku ukrywam ...trudno dostrzec moje...! Chyba że ...tam w hai...albo wierszydle! Serdecznie! W takim razie zyczę Ci Aniu oczu bez łez,no chyba, że będą to łzy radości. Marek
aluna Opublikowano 29 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2009 No to ...serdecznie Marku! Jesteś przemiły! ;)
Rekomendowane odpowiedzi