aluna Opublikowano 25 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2009 kto odważy postawić kropkę nad dzisiejszym pragnieniem chwile szczęścia przeplatają niedoskonałość dnia i nocy w zauroczeniu poszukujemy dobra tylko na chwilkę a może na całe zaplanowane odgórnie wycieramy byty wchodząc w obcy świat Bóg świadkiem że marnotrawni ale kochani z góry
Sfinks13 Opublikowano 25 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2009 bardzo ładnie to Alunko napisałaś, tylko tam mają być ludzkie byty czy też buty, gdyż i to i to pasuje serdecznie 13
Niemy Krzyk. Opublikowano 25 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2009 bardzo mi się podoba Aluno..aż się zamyśliłam..;) pozdrawiam cieplutko..(:
aluna Opublikowano 25 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje za czytanie 13-tko , te buty to ...nasze wady i nie tylko ...słabości...i .......! Serdecznie!
aluna Opublikowano 25 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Aż mi baardzo miło! Serdeczności samych!
Poskromiciel_Piura Opublikowano 25 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2009 Podoba się! tylko jeżeli Ci tam chodziło o buty, to Ci się chyba ześlizgnął palec na klawisz obok :) pozdrawiam!
aluna Opublikowano 25 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Piurko za czytanie! Buty zawsze kojarzą mi się z nanoszeniem ...złego...!Takie moje...! Napisałam w grudniu ... ...tylko nie nanieście mi błota... Serdecznie!
Mirosław_Dębogórski Opublikowano 25 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Niektórzy z dołu też. Ty na pewno. Bardzo ładnie. To zaczyna być przykre. Nic tak nas nie dołuje jak cudze sukcesy pisarskie. Milutkiego...
aluna Opublikowano 25 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Niektórzy z dołu też. Ty na pewno. Bardzo ładnie. To zaczyna być przykre. Nic tak nas nie dołuje jak cudze sukcesy pisarskie. Milutkiego... Dziękuje Mirku za z ...dołu...miło niezmiernie! Z góry...wiesz na pewno przez KOGO!!! Uściski!
teresa943 Opublikowano 25 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Aniu, ja jak to ja...zawsze swoje "trzy grosiny"czy można postawić kropkę nad dzisiejszym pragnieniem chwile szczęścia przeplatają niedoskonałość dnia i nocy w zauroczeniu poszukujemy dobra tylko na chwilkę a może na zaplanowane odgórnie wycieramy byty wchodząc w obcy świat Bóg świadkiem że marnotrawni ale kochani z góry tak to sobie przeczytałam; a "z góry" rozumiem "z wyprzedzeniem" albo "na wyrost" fajnie mieć tego świadomość serdecznie pozdrawiam :-))
aluna Opublikowano 26 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Aniu, ja jak to ja...zawsze swoje "trzy grosiny"czy można postawić kropkę nad dzisiejszym pragnieniem chwile szczęścia przeplatają niedoskonałość dnia i nocy w zauroczeniu poszukujemy dobra tylko na chwilkę a może na zaplanowane odgórnie wycieramy byty wchodząc w obcy świat Bóg świadkiem że marnotrawni ale kochani z góry tak to sobie przeczytałam; a "z góry" rozumiem "z wyprzedzeniem" albo "na wyrost" fajnie mieć tego świadomość serdecznie pozdrawiam :-)) Zabieram jak zwykle...dziękuje Krysiu! Odserdeczniam!
aluna Opublikowano 26 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A dziękuuuuje bardzo Judytko! Całuski!
Rekomendowane odpowiedzi