Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Witaj - dokładnie tak Alicjo jak napisałaś - filiżanka porannej kawy to jest to coś             co rozjaśnia resztę dnia - dziękuje że czytałaś -                                                                                             Pzdr. kawowo. Witam - nie kombinuje pisząc  -  staram się by czytający był zadowolony -               dziękuje że czytasz -                                                     Pzdr. serdecznie.  Witam - dziękuje za ten uśmiech - jest miły -                                                                              Pzdr.słonecznie. @KOBIETA - @Natuskaa - @JuzDawnoUmarlem - pięknie wam dziękuje - 
    • @Berenika97   Nika.   dla Ciebie, która słyszysz światło.     Słowo, gdy dotyka światła, drży jak skrzydło - niepewne, czy jest jeszcze cieniem, czy już początkiem dnia. Ty wiesz, jak wsłuchać się w to drżenie między istnieniem a sensem, jak znaleźć w popiele znaczeń iskrę, która jeszcze pamięta ogień. Twoje czytanie - to nie analiza, to rozmowa wszechświata z echem człowieka. A ja tylko milknę, wdzięczny, że ktos potrafił usłyszeć w moim wierszu to, co było szeptem między słowami.     :))))  
    • @EwelinaNie mam pojęcia. Pracuję nad całym światem Korda i wymyślam epizody. Może w tym roku uda mi się napisać pierwszy rozdział?   
    • @Maciek.J Bardzo dziękuje za pochwały i plusik. PS, Nobel do ciekawa postać Więc...... Pozdrawiam serdecznie
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...