Zbyszek_Dwa Opublikowano 5 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2009 wiem wrócisz późno nie będę cię męczyć pogawędzę w milczeniu lubię te monologi najczulsze słowa szepcą gnając ulotne chwile bez zawstydzenia impresja kadruje zamysły w zwiewnej bieli sukienek wilgotnieją kaczeńce kładą się w uśmiechu zanim zmienisz mój świat
teresa943 Opublikowano 5 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2009 Znam ten wiersz z warsztatu, teraz lekko zmieniony na korzyść :) subtelny, osobisty liryk...lubię takie klimaty... ech, te milczące monologi "bez zawstydzenia"...cudowne chwile przed snem; zazdroszczę peelowi :) rozmarzyłam się :))) Cieplutkie pozdrówki Zbyszku :-) Krysia
aluna Opublikowano 5 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2009 Ja także Zbyszku czytałam wiersz w warsztacie! Szczerze podobają się obie wersje! Pozdrawiam serdecznie Autora pięknego tematu!
Waldemar Talar Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 Jak to w maju - temat bardzo wzniosły i na czasie. Wiersz z klimatem który od zawsze zmusza do refleksji . pogodnego dnia życzę
Magda_Tara Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 "pogawędzę w milczeniu" jeeeej i dalej też pięknie :)) bardzo, bardzo... :) a jak tak, to zabieram :*
stokrotki w rosole Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 tak niedużo, a tak wiele. Piszesz bardzo po prostu i to jest mocne;)
maria nika Opublikowano 7 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2009 w zwiewnej bieli sukienek wilgotnieją kaczeńce klimat...z nostalgią ...zauroczenie chwilą... wspomnieniem... Podoba się ..pozdrawiam ciepło
Zbyszek_Dwa Opublikowano 7 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2009 Witam Krysiu:) Dziękuję za ciepły komentarz Owszem, lubię takie klimaty i też zazdroszczę peelowi czasem :) Ciepło pozdrawiam :))
Zbyszek_Dwa Opublikowano 7 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2009 Witam równiez alunę:) Obie wersje są różne jeśli o klimat, tym bardziej cieszy mnie podobanie obu. Dziękuję za miłego gościa:) Pozdrawiam aluna:)
Zbyszek_Dwa Opublikowano 7 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2009 Dziękuję Waldemarze za dobry odbiór Odwzajemniam życzenia pogodnego wieczoru:)
Zbyszek_Dwa Opublikowano 7 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2009 Pogawędki w milczeniu lubi Magda :) Dziękuję za ciepły odbiór. Pozdrawiam
Zbyszek_Dwa Opublikowano 7 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2009 Myślę Stokrotko że proste słowa mają moc tylko trudno je poukładać... :) Pozdrawiam serdecznie:)
Zbyszek_Dwa Opublikowano 7 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2009 Dziękuję maria nika:) za iterpretację i przychylny komentarz Miłego wieczoru
Rekomendowane odpowiedzi