aluna Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2009 kolejny raz przykuła mnie do łóżka sen ból cierpienie po kres chwilami świergot ptaków otulona promieniami wpatrywałam się w ciężar okwieconej bielą gruszy gałązki machały pogodnie będzie dobrze szeptały zachęcając do powrotu wiedząc jak mi źle podmuch wiatru rozsypywał płatki nadziei wpadające przez uchylone okno dzisiaj odwiedziłam przyjaciółkę w ogrodzie sprawdziłam czy zdrowa
teresa943 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Alunko, bardzo współczuję...grypa potrafi wymęczyć. Masz kilka literówek i tak szczerze, to spróbuj to okroić ze słów, bo czyta się jak prozę; życzę zdrówka! Pozdrawiam :)) Krysia
aluna Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Dziękuje za ...! I za życzenia! Uściski!
bazyl_prost Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2009 grypa, jeśli to grypa to aby cię anioły wymuskały skrzydłami a ty rozłożysz pawi ogon unikaj floretów, noży rzeźniczych też ale to co innego husqvarny też nie mówiąc o innych zarazach
aluna Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2009 A jakże bazylu...dziekuje! Serdecznie!
Poskromiciel_Piura Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Poza "bobrem" nie mam chyba nic do zarzucenia...popraw literówki i szybkiego powrotu do zdrowia życzę!
aluna Opublikowano 1 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za czytanie Poskromicielu!!!I oczywiście za życzenia....! Bobra już nie ma ,widać że z chorobą nie ma żartów...! Serdecznie!
Rekomendowane odpowiedzi