jasna Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2009 coraz ciemniej… przy kwitnącym jaśminie zostawiam swój cień
aluna Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Extra...coś na budzenie weny! Serdeczności!
Ania_Ostrowska Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zastanawiam się nad wersją: coraz ciemniej... przy kwitnącym jaśminie zostawiony cień ewentualnie w L3 "zostawiłam/zostawiłem" choć wtedy wchodzimy w formy osobowe. Wszystko po to aby uniknąć zbędnego - moim zdaniem - "swój". Piękny obraz stworzyłaś - prosty a wymowny :) Pozdrawiam - Ania
jasna Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Żal mi było wychodzić dziś z ogrodu. Aniu, życzę Ci dużo, dużo weny. :-))
jasna Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zastanawiam się nad wersją: coraz ciemniej... przy kwitnącym jaśminie zostawiony cień ewentualnie w L3 "zostawiłam/zostawiłem" choć wtedy wchodzimy w formy osobowe. Wszystko po to aby uniknąć zbędnego - moim zdaniem - "swój". Piękny obraz stworzyłaś - prosty a wymowny :) Pozdrawiam - Ania Można tak Aniu, jak proponujesz. To są techniczne kwestie, ale "swój" zostawiam, bo jest swój i zarazem mój. :-)) Oj, prawie wszystko wypaplałam ;-)) Dziękuję Ci za opinię, Magda :-))
Orston Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hai miodzio, oj miodzio :) Cień został i Jasna została jasna, bez cienia ;) Pozdrawiam ciepło, Orston
jasna Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hai miodzio, oj miodzio :) Cień został i Jasna została jasna, bez cienia ;) Pozdrawiam ciepło, Orston Przy kwitnącym jaśminie koniecznie ktoś musiał zostać na noc. Kto wie, czy rano jeszcze bym go zastała ;-) dziura w płocie przy kwitnącym jaśminie zostawiam swój cień jasna :-))
Rekomendowane odpowiedzi