Bernadetta1 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2009 na plaży słońce dzieliło się ze skórą każdym centymetrem ciepła.obracałeś horyzont w dłoniach patrząc prosto w oczy jak gdyby to tet a tet miało uchronić przed przemijaniem. w oddali żagiel cienką nitką sznurował niebo z morzem.wzrok spuszczony ze smyczy poszybował za kolejną mewą. jutro przysypie nowym piaskiem ślady. zamaże cienie. pora oddzielić najmniejsze ziarnko piasku zanim klepsydra przesypie się do końca. ukraść nocy choć resztę oddechu.
Być Może Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2009 "w oddali żagiel cienką nitką sznurował niebo z morzem.wzrok spuszczony ze smyczy poszybował za kolejną mewą" to mi się najabardziej podoba Pozdrawiam
Bernadetta1 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2009 dzieki:)pozdrawiam:)
Danka Kot Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2009 [ komentarz został usunięty przez administrację portalu ]
Bernadetta1 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ,,nowy''faktycznie moze zbedny:)pozdrawiam i dzieki:)
aluna Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Podobamisie i koniec! Serdecznie!
Bernadetta1 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzieki i serdecznosci:)
Baba_Izba Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Bardzo ciepły, atmosferą i obrazami wiersz. Nie dziwię się, że zachwyca. Mnie też. Pozdrawiam - baba
Bernadetta1 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. witaj Babo:)milo mi ze sie podoba...usciski:)
teresa943 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2009 "tete-a tete" :)ukraść nocy choć resztę oddechu. Cóż mam rzec, poza tym, że Twoje liryki...mnie rozbrajają? Serdecznie pozdrawiam Beatko :))) Krysia
Bernadetta1 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. witaj Krysiu:)z ta pisownia jest wlasnie róznie...sprawdzałam i sama nadal nie jestem pewna , bo sa rózne wersje:) cmok:)
Rekomendowane odpowiedzi