Gość Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Cofnęłabym czasu zegar gdybym mogła potrafiła. Nie potrafię już dźwigać ciężaru ponad siły moje. Chciałabym najbardziej chyba zniknąć. I wtedy Ty będziesz naprawdę szczęśliwy.
Krzysiek Kubica Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Pozory bywają czasem bardzo mylące!!! Nigdy do końca nie wiadomo co uszczęśliwi drugą osobę. A zniknięcie wcale nie rozwiąże problemu, jest najwyżej objawem bezsilności... a może tchórzostwa? Pozdrawiam xysiu
Kai_Fist Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 jak dla mnie to możesz popracować bardziej nad wierszem ;)gdybym mogła potrafiła. Nie potrafię już dźwigać nie uważasz, że słów związanyvh z umiejętnością jakąś jest tu za dużo ? ? dwa ostatnie wersy z tego zaznaczenia bardzo kiepsko się łączą, ostatnia strofa, "I" całkowicie nie gra, wersy praktycznie dzielone na siłę, Pozdrawiam, Kai Fist [sub]Tekst był edytowany przez Kai Fist dnia 24-07-2004 00:03.[/sub]
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 "co mogę dla Ciebie?" - powiedzieć, że to jest wierszopodobne z wyglądu.
Krzysiek Kubica Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kiedyś w modzie były wyroby czekoladopodobne... czasy się zmieniają... z pozoru! Pozdrawiam xysiu
Gość Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Magdo. Może by jakoś inaczej? Pozdrówka
Rekomendowane odpowiedzi