ferneta Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2009 W chwilach takich jak ta wyjść z twarzą trudno tak szczerość jest atrapą a zawiść naprzód gna w chwilach takich jak ta gdy dobrze znaczy źle pamięć dręczy cię w słowach ginąc trwa w chwilach takich jak ta za mało jest w sam raz za dużo znaczy dwa a błędem płynie łza w chwilach takich jak ta poddając męczysz się a zwycięstwa czujesz smak w chwilach takich jak ta wstań i dalej walcz.
Judyt Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2009 no fajna puenta, ale jakoś jeśli tyle powtórzeń to tak mi jakoś piosenkowo,tyle o ile, J.
ferneta Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Judyt dziękuję za komentarz. Zgadzam się z Tobą. Ale tak czułem i tak wyszło. Pozdrawiam Cię.
Judyt Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no i dobrze jak są uczucia, znaczy, że żyjesz a reszta nie moja, J. płoniaście, ni ma za co
a._mrozinski Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2009 O tak, to mogłaby zaśpiewać Ewelina Flinta. Czy kto tam teraz jest modny... Arek
Danka Kot Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2009 [ komentarz został usunięty przez administrację portalu ]
ferneta Opublikowano 5 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2009 a. mroziński dzięki za komentarz. Flinta nie musi tego śpiewać. Ty go skomentowałeś. A jesteś tu bardzo na topie, jak to piszesz, modny. Danka Kot - serdeczne dziękuję:) Nie wiem sam, w chwili gdy to napisałem chciało mi się płakać, a wyszło jak w piosence. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi