Bernadetta1 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2009 zanim powiesz na zawsze i bez powrotu są zamknięte a mosty spalone zanim szafa zapachnie ostatnią zmiętą koszulą a w szufladzie znajdę przyczajony guzik zostaw gdzieś w kącie choć zarys cienia na podłodze ślad pantofla w rytmie kroków ściany taktują na dwa naszą przyszłość
Toby Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2009 zrobiło się kameralnie i randkowo :)
Bernadetta1 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. raczej randkowo chyba nie:):)taki dosc smutny ten moj wierszoł...pozdr.
aluna Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Pełen rozczarowania i tęsknoty za...! Pomyślności i Wesołych Wielkanocnych! Ania
Rachel_Grass Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jestem w tym przypadku za opowieścią, a nie wierszem białym w znaczeniu stricte. takie pozorne sprozowacenie wiele mu dodaje do treści ;)
Bernadetta1 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. o dzieki:) pozdrawiam światecznie:0
Bernadetta1 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jestem w tym przypadku za opowieścią, a nie wierszem białym w znaczeniu stricte. takie pozorne sprozowacenie wiele mu dodaje do treści ;) wiesz Rachel, tak sie zastanawiałam czy by nie pisać wlasnie w ten sposób:) sprobuję:)pozdrawiam...
Rachel_Grass Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. myślę, że próby mikrofonu mogą Ci co najwyżej pomóc, zaszkodzić na pewno nie ;)
Rekomendowane odpowiedzi