Jimmy_Jordan Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no jak on po tym bałtyku zlodowaconym, to się trochę wiąże, ale Ty zdaje się o takiej prawdziwej mi ości, jak Karolina? dzięki za koment i życzenia, nawzajem + zdrówko, Jimmy Zależy, co rozumieć przez tę "prawdziwą mi.ość"? Mam żywy i barwny obrazek przed oczami... Bardzo zabawny. ;-D A ten ocean zlodowacony, to - hmmm... Impotencja? W takim razie co z ociepleniem klimatu? Eee, przekombinowywujesz! Ale wierszyk extra! Pośmiałam się! tzn właśnie lepiej pokazać dwie strony medalu, ale impotencja?! skąd! w moich tekstach nie ma impotencji ;P wręcz przeciwnie... (tutaj urwę). dzięki za zajrzenie i zostawianie śladów. zdrówko, Jimmy
Stefan_Rewiński Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Ekologicznie, ciekawie, pozdrawiam.
Espena_Sway Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak to inna, każdy facet powinien do swojej jedynej przez bałtyk ;) Zbliżyłem się do twej bajki poetyckiej choć ciupinkę? zdrówko Jimmy oj, pewnie, że się zbliżyŁeś :P taka poetyka mi odpowiada =) Karolina
Jimmy_Jordan Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj, miło wiedzieć, że zerkasz. zdrówko, Jimmy
Jimmy_Jordan Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak to inna, każdy facet powinien do swojej jedynej przez bałtyk ;) Zbliżyłem się do twej bajki poetyckiej choć ciupinkę? zdrówko Jimmy oj, pewnie, że się zbliżyŁeś :P taka poetyka mi odpowiada =) Karolina ha, czyli generalnie czuję sie bliżej poezji, zdrowko Jimmy
Espena_Sway Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oj, pewnie, że się zbliżyŁeś :P taka poetyka mi odpowiada =) Karolina ha, czyli generalnie czuję sie bliżej poezji, zdrowko Jimmy bliżej sztuki ;P jestem ciekawa jak tam Twój rozwój w zakresie sztuk wizualnych ;P
Rekomendowane odpowiedzi