Bernadetta1 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2009 rozsypały się ścieżki myśli przyjęły kierunki wytyczone nastrojem w pościeli trosk poduszka straciła miękkość i kształt złe humory przekornie spięte promienną agrafką kiedy zawiodły drogowskazy pokornie przepraszać każdy z minionych dni jeszcze nie potrafię
Toby Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2009 zasadniczo zarysowuje się pewna myśl przewodnia, która może się podobać :)
teresa943 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2009 kiedy zawiodły drogowskazy pokornie przepraszać każdy z minionych dni jeszcze nie potrafię ujmująca pointa, a całość bardzo na czasie...przyda się taka refleksja... świątecznie Beatko :):) Krysia
Rachel_Grass Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2009 chciałam kiedyś wziąć się za tryptyk wiara-nadzieja-miłość, ale czuję, że chiński rok bym go dopieszczała, aż nie było by widać, które je które ;) teraz do wiersza, bo się prywatyzuję niemiłosiernie ostatnimi czasy: biorę tylko spinanie humorów agrafką. na początku pojawia się niesympatyczna metafora dopełniaczowa o pościeli, która tworzy wrażenie niedbałości o treść, tj. idę na łatwiznę, bo dość łatwo jest użyć takiego zapisu.
Bernadetta1 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzieki Toby:) miło:) pozdrawiam
Bernadetta1 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. taki własnie refleksyjny mi sie napisał;) dzieki Krysiu i wszystkiego naj na te świeta
Bernadetta1 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dobrze ze cokolwiek sobie wziełas;) Rachelka- wszystkiego dobrego na te świeta...zagladaj czesciej do mnie:)Beata
Rachel_Grass Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dobrze ze cokolwiek sobie wziełas;) Rachelka- wszystkiego dobrego na te świeta...zagladaj czesciej do mnie:)Beata przecież jestem zawsze :) nie zostawiam P, nie zostawiam. a jeśli nie wchodzę, to jedynie ze zmęczenia. wesołego czasu przed, po i świątecznego ;)
Oxyvia Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2009 W moim odczuciu to wiersz o zagubieniu, poczuciu utraty sensu. Ale z nadzieją na pozbieranie się i odnalezienie w przyszłości (ta promienna agrafka, spinająca złe humory). Podoba mi się. Wesołych Świąt Wielkanocnych! Joaśka.
Ewa_Kos Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2009 bardzo mi się podoba, ale mam wątpliwości, czy przepraszać peelka nie potrafi każdy dzień czy każdego dnia:)) O matko! znowu marudzę, a wierszyk naprawdę dobry!!:)) Pozdrawiam świątecznie :))) Ewa.
M._Krzywak Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Ja pewnie tam kiedyś przy okazji coś dopowiem ;) Pozdrawiam
Bernadetta1 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzieki Ewus:) mozesz marudzic:)
Bernadetta1 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak na ucho?;):)
M._Krzywak Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak na ucho?;):) Tak na głos ;)
Rekomendowane odpowiedzi