Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @beta_b Dodam jeszcze tylko, że to ma potencjał na soft rap ;)
    • Bardzo dobry pozdrawiam 
    • @Leszczym paradoksalnie - ja też to rozumiem. Kto chce przeżywać cudze słabości? Jaki procent społeczeństwa zwiąże się świadomie np. z osobą chorą? A z drugiej strony: lepiej skorzystać "z dobrych dni", niż nie wchodzić w żadną relację? Lepiej wybierać przez lata, bez żadnej gwarancji?   Czy ja bym chciała być z kimś, kto - jak widzę - generuje kłopoty? No nie. Może złych chwil nie będzie? Może nie będą graniczne? Może inwestować w przystań a może przystań nie jest konieczna? Nieco to bardziej skomplikowane, ale kluczowa jest świadomość własnych potrzeb i cudzych braków. Ściskam, bb
    • do stołu przy którym siedzi smutna kobieta patrząca w pusty portfel podeszło dziecko i rzekło nie martw się mamusiu pani w przedszkolu mówiła że głodnemu i biednemu każdy piekarz nawet za jednego grosika sprzeda bocheneczek chlebka i wyciągnęła ku niej swą bardzo drobniutką rączkę w której trzymała mały błyszczący krążek ona spojrzała na nią uśmiechając się do niej powiedziała ach ty moja kruszynko i cichuteńko zapłakała
    • @Migrena no ale go nazwałeś  jednak... tytuł!   @Migrena tytuł jest definicją! mam Cię

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

!
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...