Jacek_Suchowicz Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Babo placek znakomity to fakt z molami ale nie namolny Pozdrawiam Jacek
Jan Neck Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pomimo wielokrotnego wykorzystania słów lub ich znacznych części, wiersz zaskakuje z każdym słowem. I jak na prima aprilis wyszedł znakomity żarcik. A wtranżolić bardzo się pasi. [Edit] Bo, kochani moi, wtranżolić to takie robaczkowe jest :D.
zak stanisława Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. babo, świetne spostrzezęnia a na dodatek prześmiewczo dowcipne, super, mój tato, jak wracał z pracy, to zawsze mawiał : wtranżoliłbym dziś konia z kopytami, taki jestem głodny. więc słowo to bardzo mnie rozczuliło, dawno nie słyszałąm buzka babo!
Baba_Izba Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Aby! Wreszcie cieplej, jest już dobrze! Dziękuję za przybycie i miły komentarz, buziakuję - baba
Baba_Izba Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No to mam, co chciałam! Jest placek, będzie też niedługo baba! Słonecznie - baba - heej!
Baba_Izba Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pomimo wielokrotnego wykorzystania słów lub ich znacznych części, wiersz zaskakuje z każdym słowem. I jak na prima aprilis wyszedł znakomity żarcik. A wtranżolić bardzo się pasi. [Edit] Bo, kochani moi, wtranżolić to takie robaczkowe jest :D. O! Właśnie, bardzo trafnie to określiłeś; robaczkowe właśnie! Bardzo mi się Twoje powiedzenie podoba. Dzięki, w imieniu moim, wszystkich ptaszków i robaczków, Serdecznie pozdrawiam - baba
Baba_Izba Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. babo, świetne spostrzezęnia a na dodatek prześmiewczo dowcipne, super, mój tato, jak wracał z pracy, to zawsze mawiał : wtranżoliłbym dziś konia z kopytami, taki jestem głodny. więc słowo to bardzo mnie rozczuliło, dawno nie słyszałąm buzka babo! Ja chyba pamiętam je też z dzieciństwa. Cieszy mnie, że zajrzałaś, dziękuję za miłe słowa, również buziakuję - baba
Rekomendowane odpowiedzi