Wilcza Jagoda Opublikowano 30 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 nie panie doktorze, jak długo można udawać gwiazdęleczteraz nie jestem kranem a tym bardziej obłąkanym dzwonem nie swoim głosem bimbam olewam lub nazwij to pan jak sobie chcesz wyślij totolotka przygotowany jestem na najgorsze mówi pan żem zwierz i owszem nie trawię gdy ktoś nos wynosi ponad wściekłość czuję prawie dotyk złego myślę wtedy intensywnie o wpieprzeniu jakby zależała od tego moja przyszłość muszę coś z nim zrobić przecież tak się nie da kochać w rytm bim, bam, bum chyba komuś wpierdolę i będzie w mediach szum
aluna Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 Ale Cię poniosło ...!Trochę rozstrzelony ...spróbuj trochę okroić! Pozdrowionka!
Wilcza Jagoda Opublikowano 30 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zastrzel aluno, nie ukrócę, bo tu wszystko ma swoje znaczenie:P pozdr, Jagódka
Wilcza Jagoda Opublikowano 30 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 jagódka dziękuje ci Wałodio
Wałodzia Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 Nie ma za co. Naprawdę się podoba. Jak wata cukrowa i Carte D'or... ;)
bestia be Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 hehehhehe Jestem za dygresja na wiersz Teraz dostrzegam, że masz talent i duszę oraz serce Zgadzam się z każdym słowem jeszcze, tylko brakuje WS, gdyż ona to nieoryginalność. Już Cię lubię za mądrość w postaci ducha poezji Z całym szacunkiem i uszanowaniem, chylę czoło!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! leczteraz--dobre bestia
Wilcza Jagoda Opublikowano 30 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak wata cukrowa??? ejże, raczej jak gorzki migdał w skórce:p bo toto ma byc gorzkie a nie słodzić nikomu :D, hihi, papacki Wałodio
Wilcza Jagoda Opublikowano 30 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jagode zamurowało, wyszła z wilka :P dziękuśki bestio
bestia be Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 Nie ma za co? Fakt to fakt, tylko co powiedzieć o osobach z podpisami pod wierszem. Przykre to, lecz prawdziwe. Dalej zostawiam bez komentarza, gdyż szkoda słów bestia aha inni w realu już z tego wyciągnęli wnioski, lecz tylko Ci którzy kochają poezję Z całym szacunkiem bestia
f.isia Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hihihi bim-bany majstersztyk :P
Wilcza Jagoda Opublikowano 30 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 witaj f.isiu, miło cię gościć u Jagódki :D
Baba_Izba Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Ciekawy wiersz, nie bardzo się wyznaję w nowych nurtach, ale kojarzy mi się z EMO. Serdecznie pozdrawiam - baba
Wilcza Jagoda Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tego z MIni-Mini????/ Babo?
Veronica Agatha Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Każde słowo odgrywa swoją rolę, takie odczucie mam...mm..wiersz-super :)
Rekomendowane odpowiedzi