Jan Rodak Opublikowano 24 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2009 Zostań moją Mają a ja będę twoim Guciem obdarzę cię słodkim uczuciem w ulu miała będziesz swoje spanie twój sen koić będzie moje bzykanie i każdego dnia o wschodzie będziesz mogła kąpać się w złotym miodzie a gdy będziemy sami obdaruję cię kwiatami tych kwiatów byłby okrągły hektar ja dla ciebie zbierał będę nektar miała byś nektaru tyle że go nie zbraknie ani przez chwilę gdzie tylko spojrzysz ,tam tylko miód każda by chciała mieć taki cud co go dla dwojga zbyt wiele ciut a jak byś miała dosyć słodyczy to dawał bym ci krople goryczy lecz gdybyś dosyć goryczy miała znowu byś w miodzie się zanurzała powiedz, czy ma się spełnić marzenie to ja dla ciebie w Gucia się zmienię.
Baba_Izba Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mam taką radę; pisz korzystając ze słownika, lepiej się upewnić, niż napisasać z błędami. W wierszu za dużo: już wiesz czego? Mimo tego, w moim odczuciu, wiersz jest słodki jak miód, bo Gucio dla Mai wszystko uczyni. Zamysł wiersza pomysłowy, sam wiersz poprowadzony w sposób lekki, żartobliwy, mogący zainteresować, mnie się podoba. Pozdrawiam - baba
Jan Rodak Opublikowano 27 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2009 Dzięki za komentarz i zwrócenie uwagi na ortografię- nie sprawdziłem dokładnie po napisaniu, moje gapowe. Wprowadziłem małe korekty. Pozdrawiam serdecznie.
Rekomendowane odpowiedzi