Ewa Loren Opublikowano 24 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2009 Na drugim brzegu szukałam odbicia księżyca pomiędzy falami , niepokojem duszy zapomnianej, podaj mi reke , kaskadą miłości spłynę w objęcia tajemnicy istnienia początkiem nierozwikłanej byciem tkliwoscią wzburzone myśli ku niebu fontanną perłami nadziei radosną i blaskiem wizji jak mgła ulotnej.
Toby Opublikowano 25 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2009 Witaj Ewa Na początku proponuję poprawić literówki /na polskie znaki diakrytyczne/ przez szacunek do czytelnika :) /albo wymienić klawiaturkę;)) Po drugie, a może by tak wyzbyć się tych górnolotnych haseł którymi wiersz tętni, które tak naprawdę nic nie wnoszą tylko raczej nadymają wiersz do granic absurdu? ...tak że z tego co widzę wrażliwość poetycką masz tylko trzeba by jeszcze odpowiednich narzędzi podszykować, dzięki którym będziesz "wytwarzać" dobre wiersze :))
Ewa Loren Opublikowano 25 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2009 dziekuje za wizyte - polskie litery wprowadze juz w kwietniu jak wroce do kraju - narazie jestem w gosciach i nic nie moge zmienic a czytajacych bardzo szanuje jako ze wysoko oceniam ich kompetencje - a co do stylu - pewnie masz racje - wezme to pod uwage - ale tak spontanicznie pisalam sluchajac Chopina - pozdrawiam cieplo
Rekomendowane odpowiedzi