Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Czym są "niespokojne oddechy"? Oddech nie prowadzi, co najwyżej w ogólniki, tak tu/to widzę. Pozdrawiam!
    • Niespokojne oddechy  Prowadzą nas    W ramiona obłędu    A żyjemy przykładnie  I bez grzechu    Modląc się  O początek i koniec dnia    Dokąd zaprowadzi nas historia ta?   
    • nie można tak na serio brać dziecięcych naiwności i nie można pozwalać żeby samo się krzywdziło na cale dalsze życie   więc składam ten tu wniosek zażalenie największe przed sądem sumienia składam o różowy latawiec   dobre ma serce dziecko chce się nim dzielić za wcześnie za dużo i z byle kim z żalu czy z własnej niewiedzy że to niesprawiedliwe   więc ja dziś protestuję tu są ważne dowody że nie został oddany że ktoś ciągle używa   a jesień taka piękna mogłoby biegać po polach i patrzeć jak szybuje opalizujący w słońcu romb co w spadku dostało   jego różowy latawiec
    • Mądrze. Ciągłe powroty to głupota. Wystarczy raz powrócić (no, może dwa lub trzy ;) bo do trzech razy sztuka ;)) - i albo się naprawi albo definitywnie zakończy. Więc czasem trzeba powrócić by to po prostu zweryfikować. Inaczej grozi ciągłe życie w iluzji :(
    • snuje się...   ale ja nie mam innego życia niż moje   co było co będzie         co teraz?
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...