Zgłoś
-
Ostatnio w Warsztacie
-
Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Zdarza mi się pisać suche suchary.
Dziękuję za komentarz
Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
0
-
-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez Berenika97 · Opublikowano
@Leszczym Rozumiem. :))) Jeziora bez strzeżenia granic i odwracanie uwagi... Brzmi jak idealny plan na ..... I tu zostawię pole do interpretacji .... :))) Pozdrawiam. :) -
Przez jjzielezinski · Opublikowano
@Kwiatuszek Lekki, humorystyczny wiersz, a przy okazji z prostym przesłaniem – co za dużo, to niezdrowo. ;)Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Pozdrawiam serdecznie! J. J. Zieleziński -
Przez Leszczym · Opublikowano
@Berenika97 Najprawdopodobniej i myślę że to akurat prawda, w gruncie rzeczy najbezpieczniejsze mogą być rozmowy podczas kąpieli w jeziorach i na morzach, ale z akcentem jednak na jeziora, bo tutaj nie ma strzeżenia granic :)) Ale to tylko niby rewolucyjna teoria, ja tylko z tych co co najwyżej odwracają uwagę :)))) -
Przez jjzielezinski · Opublikowano
@Kwiatuszek Fajny, lekki wiersz z prostym przesłaniem – nie zawsze ten, kto najbardziej się wyróżnia, jest najlepszy. Czasem wartością jest po prostu skromność i bycie sobą.Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Pozdrawiam serdecznie! J. J. Zieleziński -
Przez Berenika97 · Opublikowano
@Benjamin Artur Przeczytałam ten wiersz na głos i rytm sam niesie! Świetna muzyczność. Pod płaszczykiem zabawnych rymów i skojarzeń kryje się tu ciekawe spojrzenie na nasze ludzkie niepokoje. Ciągle pytamy "od kiedy?" i "co będzie jutro?", a Ty sprowadzasz te lęki na ziemię świetnym żartem słownym na samym końcu. Bardzo mi się podoba! :)))
-
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne