Anastazja.P Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 masz dla niej drogę rosnąco metry w górze puszczasz na wiatr za siebie złap sznurek w locie ptaka zamiast dmuchając balon numery niższe tylko buta przebić [sub]Tekst był edytowany przez Anastazja.P dnia 09-08-2004 15:05.[/sub] [sub]Tekst był edytowany przez Anastazja.P dnia 10-08-2004 09:11.[/sub]
Julia Mone Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 nie rozumiem co chciałaś tym wierszem wyrazić i przez to mi się nie podoba. jest dziwny , chociaż w tym tkwi też jego , jedyna moim zdaniem, zaleta JM
Anastazja.P Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. na pewno nie chodziło o to by był "smaczny" a czy dziwny? zależy jaką miarą mierzyć :) Dziękuję i Pozdrawiam Ana. [sub]Tekst był edytowany przez Anastazja.P dnia 09-08-2004 15:08.[/sub]
Catalina Acosta Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Anastazjo, ja też nie bardzo rozumiem przesłania. Poza tym - przecinek proponuję usunąć. Cmok, Cat
Anastazja.P Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. rzeczywiście przecinek nie potrzebny, już go nie ma :)) W sumie to cieszy mnie brak oczywistości w tym tekście (taki był chytry plan) :)) DLa podpowiedzi napiszę, że wiersz ten należy rozpatrywać w swietle zbytniej pewności siebie, hardności, wyniosłości tudzież pychy. Pozdrawiam Cmok Smok;))
Rekomendowane odpowiedzi