Jacek_Suchowicz Opublikowano 13 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2009 był dwa lata i trzy lata temu. w zeszłym roku nie było gdyż trzeba było wspomóc org co Wy na to czy można go zorganizować w tym roku oczywiście jeśli znajdzie się jury i Angelo wyrazi zgodę?
Pancolek Opublikowano 13 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. GENIALNY POMYSŁ
Olesia Apropos Opublikowano 13 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2009 o miłości to ja lubię 8) :D
teresa943 Opublikowano 13 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2009 o miłości? uwielbiam i nawet lubię pisać... jestem za :)
Pancolek Opublikowano 13 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2009 Panie Jacku, być może dobrym pomysłem jest zrobienie podium + jednego wyróżnienia? I ograniczenia 1 wiersz na jednego autora, które wymusiłoby więcej pracy i skupienia przy pisaniu tekstu konkursowego. Zresztą jury na pewno to obmyśli ;) Apeluje do wsiyćkich bystrzaków, żeby wzięli udział i się wysilili (amerrozzo, Ty też), bo może być ciekawie
Olesia Apropos Opublikowano 13 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no i inicjatywa upadła a to klops:>
mały_dzielny_toster Opublikowano 13 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no i inicjatywa upadła a to klops:> Moje "oł noł" obudziło dziecko ;)
Eliasz Opublikowano 13 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2009 ja tu piszę tylko o Miłości. ślepi są - tu sami wiecie. ślepi są przeklęte demony
Eliasz Opublikowano 13 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jestem za tym żeby był konkurs o Miłości niegasnącej jak słońce o swym wschodzie. o takiej. jestem za tym bardziej że nic innego nie potrafię jak tylko opisywać miłość mnie łączącą z wami - Dziewicami
Eliasz Opublikowano 13 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2009 bardzo dobry pomysł!! zmierzmy swe siły!
Wątpliwy Opublikowano 13 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2009 przystąpmy do walki wykrzyczmy krzyk mitu wolnej miłości
Jacek_Suchowicz Opublikowano 13 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2009 widzę zainteresowanie proszę pomyśleć o jury gdyż ja jako organizator nie mogę być bezstronny jak zwykle ze trzy albo cztery osoby czekam na chętnych pozdrawiam
Pancolek Opublikowano 13 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Proponuję Pana Jacka Sojana, Vackera, (Olesię), Pana Bogdana, Espenę, Rybaczka, Lenę Achmentowicz, Lectera, pana Stefana, Dariusza Sokołowskiego, dzie wuszkę bądź Anię B. Oczywiście kwestia czy którekolwiek z nich jest chętne ;) Oby się chociaż trójeczka zgłosiła i styknie ps: również proponuję Panią Stasię bądź Panią Ewę Kos. Czekam na odzew. NIKOGO nie zmuszam i przepraszam, jeśli ktoś poczuje się wywołany do tablicy. To bardzo luźne propozycje do rozpatrzenia dla Pana Jacka Suchowicza.
Olesia Apropos Opublikowano 13 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2009 jurorzyłam już, chyba rok temu, ale dzięki Pancolo;) mnie to się marzy, żeby coś w końcu napisać :D
Pancolek Opublikowano 13 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Uuuaaa, to Cię biorę w nawias, bo przydasz się w konkursie ;D
Olesia Apropos Opublikowano 13 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2009 ja proponuję, żebyś ty był oceniaczem, no i krzywak, bo wiesz... w innym temacie coś mi obiecałeś;p
Pancolek Opublikowano 13 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Niby tak, ale młokos oceniający mistrzynię pióra to za dużo nawet na skorumpowaną dzielnicę orgową ;D
Olesia Apropos Opublikowano 13 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2009 hahaha:D nie takie rzeczy działy się już na tym org padole, lizusie;p
Rekomendowane odpowiedzi