aluna Opublikowano 12 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2009 pikam raz i jeszcze karta wytyka zielony jęzor kaski brak bankomat w kryzysie
Baba_Izba Opublikowano 12 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2009 No, to mamy kryzys - pełną gębą! A kaski, oczywiście coraz bardziej brak! Podoba się jakniewiemco (wiersz - nie kryzys)! Pozdrawiam mile - baba
aluna Opublikowano 12 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Droga TY moja Babo za jakniewiemco! Ściskam! Uczucia dla Poetki nie dotkną kryzysu....ani..ani...,!!!
teresa943 Opublikowano 12 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2009 fajna miniaturka...i taka na czasie... pozdrawiam :):)
Marek_Stasiuk Opublikowano 12 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2009 Ale zaraz. Jeśli w bankomacie zabrakło to jeszcze nie kłopot. Problem, kiedy zabraknie na koncie. Kasa, kasa....ech gdybym był bogaty, ach gdybym a teraz co ja mogę biedny żuczek:)))) mrs
aluna Opublikowano 12 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie znowu taki żuczek i taki biedny!!! Ile konta w kącie!!! Pozdrowionka a konto!
Marek_Stasiuk Opublikowano 12 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie znowu taki żuczek i taki biedny!!! Ile konta w kącie!!! Pozdrowionka a konto! Aaaa, konto? No tak. Nie ma czym szastać a chciałoby się chociaż raz tak do woli. Paskud ze mnie :))) mrs
aluna Opublikowano 12 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2009 Paskud ten mało matematyki ,wiele debetu?! Slodziutko!
aluna Opublikowano 13 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Droga tereso dzięki za fajna! Uściski!Miłego dzionka!
Rekomendowane odpowiedzi