bestia be Opublikowano 9 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2009 Miejsce bogate w barwy do owego roku pańskiego. Teraz tu deszcz nie pada, wiatr nie gładzi roślinności. Przy kaplicy zakwitły smutno czarne chryzantemy i malwy. Kto zbezcześcił świętą ziemię przez którą stąpa kondukt? Szczęśliwie wychodzi para w ustach opłatek na drogę. Ona urodziła pięknego syna z trzema szóstkami na głowie.
LadyC Opublikowano 9 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2009 Przeraził mnie ten wiersz, bestio Jakiś dreszcz po plecach No ... puenta mocna! nie wiem czy słowo 'splugawił' nie jest tu zbyt dosłowne wiersz i tak jest już wystarczająco dosadny i wyrazisty Pozdrawiam jednak z lękiem
Poskromiciel_Piura Opublikowano 10 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 ha! to mi się podoba... ja też się urodziłem z trzema szóstkami, tyle że na mosznie.
bestia be Opublikowano 10 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 Damo C no moze ten wiersz nie jest aż tak przerażający. Powiem szczerze że gnębiło mnie to słowo miałem napisać zbezcześcił, przeklął nie wiedz co napisać? Jednak dziękuję za opinię , wizytę i przeczytanie oraz sugestie ciepło pozdrawiam bestia
bestia be Opublikowano 10 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 Poskromicielu dzieki za widzonko , przeczytanie i komentarz pozdrawiam bestia
LadyC Opublikowano 10 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 O kurcze! A ja myślałam, że bestia to żeński nick :))) Zupełnie nie ma pomysłu na zastąpienie 'zbezcześcił' Już nad tym chwilkę dumam Ale nie mój to wiersz ;) :)
bestia be Opublikowano 10 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 Damo ja też dumałem i nic ale jak szukasz to zazwyczaj nie znajdujesz, wiec samo przyjdzie jakies słówko Jestem Dariusz pozdrawiam bestia
LadyC Opublikowano 10 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło mi Dariuszu -bestio Lady C się kłania - C od cold :)) Nie moja wina, że nazwano mnie Elżbieta (to chyba tłumaczy nick:)) Też pozdrawiam
bestia be Opublikowano 10 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 To dlaczego nie masz nicku Lady Elisabeth, no cóż miło Cie poznać pozdrawiam Królowo! Cold day in the sun:):):):) bestia
Rekomendowane odpowiedzi