H.Lecter Opublikowano 11 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. z Twoją myślą sam na sam spływającą po plecach niby czarny syrop wtapiam się w poszycie lasu przebijam taflę powietrza czy jest coś silniejszego od strachu jestem ;) Jesteś, Mała... : )
Agata_Lebek Opublikowano 11 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. z Twoją myślą sam na sam spływającą po plecach niby czarny syrop wtapiam się w poszycie lasu przebijam taflę powietrza czy jest coś silniejszego od strachu jestem ;) Jesteś, Mała... : ) Mała to jest walizka a ja jestem niska...Maćku ;P
H.Lecter Opublikowano 12 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jesteś, Mała... : ) Mała to jest walizka a ja jestem niska...Maćku ;P Odszczekuję Małą, z kwiatami w ręce... ; )
Agata_Lebek Opublikowano 12 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mała to jest walizka a ja jestem niska...Maćku ;P Odszczekuję Małą, z kwiatami w ręce... ; ) Nie lubię Fiatów..,wystarczy kapitalny remoncik mojego Reno Fuego, nowa kiecka i koniecznie buty na wysokim obcasie.. Foch :#
H.Lecter Opublikowano 12 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Odszczekuję Małą, z kwiatami w ręce... ; ) Nie lubię Fiatów..,wystarczy kapitalny remoncik mojego Reno Fuego, nowa kiecka i koniecznie buty na wysokim obcasie.. Foch :# Zgadzam się, zgadzam, zgadzam... : )))
Rekomendowane odpowiedzi